Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Miben Más

Miben Más

 

 

 FONTOS KIEMELNI, HOGY A SEMMI STRESSZ VEZETÉSOKTATÁS NEM EGY ÁTLAGOS GYAKORLÓVEZETÉS! ITT VALÓDI GÉPJÁRMŰVEZETŐ-SZAKOKTATÓI VÉGZETTSÉGGEL ÉS AUTÓSISKOLAI VEZETÉSOKTATÁSI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ OKTATÓVAL KEZDHETED ÚJRA A VEZETÉSEDET, A STRESSZMENTES MINŐSÉGI VEZETÉSOKTATÁSI ÓRÁIDON, AHOL AZ ÓRÁK VALÓBAN RÓLAD SZÓLNAK! 

Hatékonyságának és sikerének egyik kulcsa a nyugodt, félelem és stresszmentes vezetési órákban és a személyre szabott, tanulóközpontú oktatásban rejlik. Nagy hangsúly kerül a félelmi gócok, blokkok megkeresésére, oldására, megszüntetésére, ami gátolhatja a vezetési tanulásodat. Ez az egyik fő feltétele az információk maximális befogadásának részedről. Erre a masszív alapra már fokozatosan lehet a tanultakat egymásra építeni. 

Az A, B, C kategóriás okleveles gépjárművezető-szakoktatói képesítés, az autósiskolai vezetésoktatási és járművezető képzési tapasztalat és a több évtizedes, sok millió km-es különböző járműkategóriákban szerzett vezetési rutin, lehetőséget ad számomra, hogy szinte minden közúti közlekedésben résztvevő szemszögéből legyen rálátásom egy-egy szituációra. Oktatásom szerves része a Defenzív vezetéstechnika szélesebb körű tanítása balesetmegelőzési célból.

  A közlekedési szituációk, történések logikus átgondolása, ok-okozati összefüggések értelmezése, közösen történő kielemzése is elengedhetetlen feltétele az önálló és magabiztos, balesetmentes vezetésednek, amit szintén stresszmentes környezetben fogsz a leghatékonyabban elsajátítani.

A B kategóriás jogosítványszerzés utáni kezdéshez, forgalomgyakorláshoz nyújt mankót a SEMMI STRESSZ VEZETÉS GYAKORLÁS, ami speciálisan a jogsiutáni, talán legnehezebb, még bizonytalan időszakot célozza meg.

 Autósiskolai tanulmányaink vagy esetleg több év szünet után ülünk először a kormány mögé úgy, hogy a számunkra megnyugvást, biztonságot jelentő szakoktatónk már nincs ott mellettünk, hogy tanácsot adjon, lelki támaszt nyújtson, esetleg beavatkozzon egy-egy kényesebb szituációban. Ez sokunknál felfokozott stresszhelyzetet szül, ami természetesen még ront az amúgysem felhőtlen helyzeten. A félelem leküzdése az első időszakban hatalmas erőfeszítést igényel, ilyenkor stresszmentes környezetben történő bátorításra, önbizalom növelésre is szükségünk van.

Számomra legfontosabb a magabiztos vezetési tudás elsajátítása a tanulóim részéről, hogy kis idő elteltével bátran és biztonságosan vezessenek önállóan.

A cél, hogy ne gyomorgörccsel akaszd le a tartóról a slusszkulcsot, ha vezetésről van szó, inkább élvezet, kellemes időtöltés és ne kényszer legyen, ha vezetni kell.

                        

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Találd meg te is a számodra megfelelő csomagot!

csomagok