Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Bemutatkozás

       

 Üdvözöllek, Pálinkás Mihály vagyok,

A, B, C kategóriás Gépjárművezető Szakoktató.

 

 Szakoktatói Oklevelemet és képesítéseimet:

  • Motorkerékpár Szakoktató
  • Személygépjármű Szakoktató
  • Tehergépjármű Szakoktató kategóriákban

(Kresz, Műszak és Gyakorlat), a Nyíregyházi Egyetem szervezésében Gödöllőn szereztem meg. HIVATÁSOS SZAKOKTATÓKÉNT SZEREPELEK A KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁG SZAKOKTATÓI NÉVJEGYZÉKében is, ami elérhető ITT

Természetesen érvényes Gépjárművezető-Szakoktatói Igazolvánnyal rendelkezem. A következő évi Szakoktatói igazolvány megszerzés feltétele minden évben a szakoktatói továbbképzés elvégzése, amiből sikeresen le is kell vizsgázni a KÖZLEKEDÉSI ALKALMASSÁGI VIZSGAKÖZPONTNÁL. (Részletek: ITT.) (A 2022-es igazolvány, kormányredelet végett 2023. dec.31-ig érvényes)

Szakoktatói Igazolvány

Mindezek garantálják számodra a színvonalas, naprakész és szakmailag megalapozott, hatékonyan felépített vezetési óráidat, ha VALÓDI GÉPJÁRMŰVEZETŐ-SZAKOKTATÓVAL, hivatalos oktatójármű igazolással ellátott, igényes oktatóautóval szeretnéd gyakorolni vagy az elejéről újratanulni az autóvezetést.

30 éve az utakon:

Már gyermekkoromban beleszerettem a járművek világába, 14 éves koromban kezdtem szelni az utakat segédmotorkerékpárral. Ezután a következő 30 évben a hétköznapjaim jelentős részét a közúti forgalomban töltöttem, több millió km-t levezetve balesetmentesen, különböző típusú motorkerékpárokkal, személyautókkal, pótkocsis teherautókkal, nyerges vontatókkal, ezáltal magasfokú vezetési rutint szerezve.

Közúti gépjárművezető-Szakoktatóként szomorúan tapasztalom, hogy a vezetői engedély megszerzése után sajnos sokaknak problémát okoz a biztonságos, magabiztos önálló vezetés, legyen szó gyermekeik logisztikájáról, napi bevásárlásról vagy munkába járásról. Emiatt bekerül a frissjogsi a fiókba, akár évekre is a megfelelő forgalomgyakorlás és rutinszerzés nélkül, pedig az életük megkönnyítésére lenne hivatott.

Elhatároztam, hogy a megszerzett tapasztalataimat és tudásomat a még bizonytalan jogosítvánnyal rendelkezők magabiztos, biztonságos vezetőkké válására, forgalomba segítésére is fogom fordítani, hiszen az egészségünk, gyermekeink, családunk épsége a legnagyobb értékünk! A jogsiutáni gyakorlóvezetés kulcsfontosságú, mert a frissjogsival megszerzett tudás elhalványodik idővel, ha nem vezetünk rendszeresen. Fontos, hogy ha vezetni kell ,akár autópályán, akár nagyvárosi forgalomban, azt lehetőleg stresszmentesen, nyugodtan tegyük, mert döntések halmaza történik a közlekedésünk folyamán percről percre és ezt csak higgadtan tudjuk megfelelően kezelni.

A cél, hogy kis idő múlva jókedvűen, stresszmentesen közlekedjenek majd, ne gyomorgörccsel akasszák le a slusszkulcsot......

 

Miben Más?

 

Vezetési csomagok