Tel: +36 20 273 05 54 | Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Miben Más

Miben Más

 

A SEMMI STRESSZ VEZETÉSGYAKORLÁS sikerének kulcsa a nyugodt, félelem és stresszmentes vezetési órákban és a személyre szabott gyakorlásban rejlik. Nagy hangsúlyt fektetünk a félelmi gócok, blokkok megkeresésére, oldására, megszüntetésére, ami gátolhatja a vezetési tanulásodat. Ez a fő feltétele az információk maximális befogadásának részedről. Erre a masszív alapra már fokozatosan tudjuk a tanultakat egymásra építeni.

A közlekedési szituációk, történések logikus átgondolása, ok-okozati összefüggések értelmezése, közösen történő kielemzése is elengedhetetlen feltétele az önálló és magabiztos, balesetmentes vezetésednek, amit szintén stresszmentes környezetben fogsz a leghatékonyabban elsajátítani.

   A több évtizedes, sok millió km-es különböző járműkategóriákban szerzett vezetési rutin, lehetőséget ad számomra, hogy szinte minden közúti közlekedésben résztvevő szemszögéből legyen rálátásom egy-egy szituációra. Oktatásom szerves része a Defenzív vezetéstechnika szélesebb körű tanítása balesetmegelőzési célból.

A B kategóriás jogosítványszerzés utáni kezdéshez, forgalomgyakorláshoz nyújt mankót a SEMMI STRESSZ VEZETÉS GYAKORLÁS, ami speciálisan a jogsiutáni, talán legnehezebb, még bizonytalan időszakot célozza meg.

 Autósiskolai tanulmányaink vagy esetleg több év szünet után ülünk először a kormány mögé úgy, hogy a számunkra megnyugvást, biztonságot jelentő szakoktatónk már nincs ott mellettünk, hogy tanácsot adjon, lelki támaszt nyújtson, esetleg beavatkozzon egy-egy kényesebb szituációban. Ez sokunknál felfokozott stresszhelyzetet szül, ami természetesen még ront az amúgysem felhőtlen helyzeten. A félelem leküzdése az első időszakban hatalmas erőfeszítést igényel, ilyenkor stresszmentes környezetben történő bátorításra, önbizalom növelésre is szükségünk van.

Számomra legfontosabb a magabiztos vezetési tudás elsajátítása a tanulóim részéről, hogy kis idő elteltével bátran és jól vezessenek önállóan.

A cél, hogy ne gyomorgörccsel akaszd le a tartóról a slusszkulcsot, ha vezetésről van szó, inkább élvezet, kellemes időtöltés és ne kényszer legyen, ha vezetni kell.

                        

Válaszd te is a stresszmentes vezetés gyakorlást!

Találd meg te is a számodra megfelelő csomagot!

csomagok