Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
 • KATEGÓRIA
B
 • KATEGÓRIA
C
 • KATEGÓRIA
J
 • JOGSI UTÁN

Gyakorló vezetés jogosítványosoknak

Gyakorló vezetés jogosítványosoknak

 

Mikor jogosítvány szerzésre szánjuk el magunkat és gyakorlatilag sikeresen teljesítettük a jogsi megszerzésével kapcsolatos, kötelezően előírt KRESZ vizsgát, forgalmi vizsgát az autósiskolai gyakorlati vezetés óráink után, akkor a friss jogsinkkal a kezünkben azt is gondolhatjuk, hogy rögtön nyakunkba vesszük a világot saját autóval. Ha a kellő vezetési tudás a rendelkezésünkre áll jogsi után, akkor ez még reális feladat is lehet, de nem ez szokott lenni sokesetben.

gyakorlóvezetés hegyi úton

Az autósiskolai B kategóriás jogosítvány megszerzése után nagyon sok új helyzetekkel, közlekedési szituációkkal találkozhatunk majd a gyakorló vezetés alkalmaink során, amivel az autósiskolai gyakorlati vezetéskor nem feltétlenül. A jogsi utáni vezetési rutinszerzéshez érdemes egy olyan gyakorló vezetés, vezetés gyakorlás és újrakezdő vezetéssel is foglalkozó, Valódi Gépjárművezető-Szakoktatót választanunk, akinek van autósiskolai vezetésoktatási tapasztalata is.

gyakorlóvezetés autósiskolai rutinpályán

A jogsi utáni gyakorló vezetés alkalmakat érdemes egy felmérő órával kezdeni, ha nem vagyunk magabiztos vezetők, illetve nem tudjuk a gyakorló vezetés csomag kiválasztása előtt, hogy melyik gyakorló vezetés csomag lenne a legmegfelelőbb a jelenlegi autóvezetés tudásunk szempontjából. A gyakorló vezetés órákat teljesen személyre szabottan érdemes kérni, hiszen nem mindenki rendelkezik azonos autóvezetési tudással, autóvezetési képességekkel.

Fiatal boldog nő

 • A gyakorló vezetést választó tanulóknál a tanulás és a tananyag rögződési ideje között is lehet különbség.
 • A jogsi utáni gyakorló vezetés alkalmakon felfrissítjük a vezetéssel kapcsolatos ismereteinket, illetve pótoljuk az autóvezetéshez szükséges ismereteket is.
 • Ha nem megy a parkolás vagy nem tudok parkolni lehetőség van csak a parkolás gyakorlására, parkolás újratanulására is.

gyakorlóvezetés parkolás gyakorlással

 • Ha a városi autóvezetés okoz problémát, akkor kimondottad arra lehet fókuszálni a gyakorló vezetés órádat vagy a gyakorló vezetés alkalmadat.
 • A gyakorló vezetés csomagok között megtalálható a Defenzív gyakorló vezetés csomag is.
 • Ez a gyakorlóvezetés csomag a közlekedési látásodat és a balesetmegelőzést, balesetmentes autóvezetésedet segíti elő az önálló és magabiztos saját autós vezetéseid folyamán.

Szabadság

 • Ha nagyon régen tetted le a jogsi vizsgádat és az év vagy évtizedek folyamán teljesen kikopott, teljesen elfelejtődött minden ismereted az autóvezetéssel kapcsolatban, akkor van lehetőséged újrakezdeni a teljes elejétől az egész autóvezetést a gyakorló vezetés, vezetés gyakorlás órákon, erre is találsz megfelelő autóvezetési csomagot jogosítványosoknak.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet Valódi Gépjárművezető Szakoktatóval!

Gyakorlóvezetés csomagok

 

 Semmi Stressz Vezetés oktatás

     Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

         újrakezdő vezetés jogosítvánnyal...

                                  Szerző: Pálinkás Mihály