Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Gyakorló vezetés professzionálisan

Gyakorló vezetés professzionálisan

 

Amikor elhatározásra jutunk az autóvezetés újrakezdésével kapcsolatban, hosszú kihagyás után, akkor szembesülhetünk jópár hiányosságunkkal, ami ehhez feltétlenül szükséges. 

Az anno megszerzett elméleti tudásunk, KRESZ, vezetéselmélet, műszaki ismereteink az idő előrehaladtával elhalványodhattak.

Stressz, pánik

 Ez az a pont, amikor a vezetés újrakezdésénél érdemes felkeresnünk egy Valódi Gépjárművezető-Szakoktatót, gyakorló vezetés, esetleg az autóvezetés újratanulása céljából attól függően, hogy jelenleg milyen szinten áll az autóvezetési elméleti és gyakorlati vezetés tudásunk.

Praktikus felmérő óra keretében a tudásszintünket meghatározni, hiszen ez minden újrakezdő vezetőnél más lehet a hosszú kihagyástól és az egyéni képességektől függően.

Vezetés gyakorlás autóban

Gyakorló vezetés, vezetés gyakorlás és újrakezdő vezetés szempontjából érdemes a professzionális vezetésoktatás irányába keresnünk Valódi Közlekedési Szakembert, hiszen nagyon fontos, hogy kitől és mit fogunk tanulni az autóvezetéssel és a vezetés újrakezdésével kapcsolatban.

Gyakorló vezetés autó

A professzionális gyakorló vezetés kifejezetten azokat az újrakezdő tanulókat célozzák meg, akik már anno megszerezték a jogosítványukat, de valamilyen oknál fogva nem szerezték meg a jogsi után a kellő vezetési rutint és szeretnének javítani a jelenlegi vezetési képességeiken és növelni szeretnének a járművezetési biztonságot és önálló, magabiztos autóvezetővé szeretnének válni.

Toyota Rav 4 Saját autó

A jogsi utáni gyakorló vezetés, vezetés gyakorlás órákon a vezetési képességek fejlesztésére vannak összpontosítva.

Például:

  • a helyes gázadási és kigyorsítási technikák megtanulására és gyakorlására
  • a megfelelő kormányzásra, helyes kormányfogásra
  • a kanyarodási technikák elsajátítására
  • A nyugodt és stresszmentes autóvezetés megtanítására

A professzionális vezetésoktatás, vezetés gyakorlás segítségével a tanulók megszerezhetik azokat a vezetési készségeket és autóvezetési tudást, amelyek kel magabiztos sofőrökké válhatnak és hatékonyabban, egyben biztonságosabban is vezethetnek a közúti forgalomban a saját autóval.

Kismama gyermekével

A gyakorló vezetés alkalmak, vezetés oktatások segíthetnek csökkenteni a közlekedési balesetek kockázatát, valamint felkészíthetnek a váratlan közlekedési szituációkban való megfelelő reagálásra is, ami egészségünk és a biztonságunk szempontjából kiemelkedő fontosságú.  

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet Valódi Gépjárművezető Szakoktatóval!

Gyakorlóvezetés csomagok

 

 Semmi Stressz Vezetés oktatás

     Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

         újrakezdő vezetés jogosítvánnyal...

                                  Szerző: Pálinkás Mihály