Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Egy Bátor Hölgy Jogsiután

        

Egy Bátor Hölgy Jogsiután…

 

  Sokan a vezetői engedély megszerzése után különböző okok miatt nem vezetnek, akár évekig is. Legtöbbünknél ez az ok maga a félelem az önálló vezetéstől, döntéshozásoktól. Ez a legrosszabb, amit tehetünk magunkkal a rutinszerzés szempontjából. Sajnos pár év elteltével a megtanult mozdulatsorok, jármű kezelési technikák szinte teljesen feledésbe merülnek. Ezek fényében már egyre messzebb kerülünk az eredeti célunktól, amikor a mobilitásunk végett szereztük meg a jogosítványt.

  • Egy kedves hölgynél az élet úgy hozta, hogy jogosítványra volt szüksége. Annak rendje, módja szerint beiratkozott egy autósiskolai tanfolyamra. Sikeres Kresz vizsga után, kezdődhetett a gyakorlati oktatás, vezetési órák. Könnyen el tudta sajátítani az alapokat, gépjárműkezelési technikákat és kis idő múlva sikeres forgalmi vizsgát tett ezáltal megszerezve B kategóriára érvényes vezetői engedélyét! Kis idő múlva úgy alakult az élete, hogy tömegközlekedésre tért át, az autóvezetés pedig kiszorult a mindennapokból.
  • Aztán eltelt 11 év!
  • Sajnos a jogsiutáni vezetés csekély mennyisége miatt, nem alakult ki benne a kellő vezetési rutin és sok mindent lefelejtett. Elhatározta, hogy újrakezdi a vezetést. Az első önálló próbálkozásnál rájött, hogy nem megy a vezetésgyakorlás saját autóval és nagyon sok mindenben bizonytalan, ami kis félelmet váltott ki benne. Ekkor választotta a gyakorló vezetést jogosítvánnyal rendelkezőknek. Az első óránkon teljesen az elejéről, ha úgy tetszik 0-ról kezdtük a kuplungkezeléssel egy kis forgalmú parkolóban. Nagy volt benne a vezetni akarás, pozitív hozzáállással. Elfogadta a tanácsokat, alkalmazta is őket, teljes mértékben elindult a fejlődés útján. Óráról-órára lehetett nála tapasztalni a fejlődést, ami a vezetések végén sikerélményekkel záródott.

 A 10. óráján már bátran, magabiztosan, stresszmentesen kocsikázik Budapesten, kedvenc zenéje hallgatása mellett....

 

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Csomagok/árak

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály