Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

A B kategóriás jogosítvány még egy szakma

A "B" kategóriás jogosítvány még egy szakma

 

 A jogsi megszerzésénél sokunknak eszébe sem jut egy nagyon fontos dolog.

 

Nem csak személyautóra érvényes ez a kategória, hanem traktorra, segédmotorkerékpárra és akár 3500 kg megengedett össztömegű kisteher autóra is.

Tehát a megszerzése által gyakorlatilag plusz munkaerőpiaci előnyt is tudunk szerezni egy-egy állás betöltésénél. Nagyon sok állásnál viszont elvárásként jelenik meg a hirdetésekben és nélküle bármennyire is rátermettek vagyunk, sajnos a valóságban még az állásinterjúig sem jutunk el.

Kinyílnak vele a lehetőségeink, ha úgy tetszik egy szakmával többek vagyunk, ha ott várakozik a zsebünkben és bármikor használható. A segédmotoros része futárkodásra, kézbesítésre, akár ételkiszállításra, házhoz szállítási munkára használható leginkább. Gondoljunk csak a Postásainkra mennyivel gyorsabb, egyszerűbb a kézbesítés. De a pizza futároknak sem lenne egyszerű kerékpárral időben a megrendelő címére érni, ha több kerülettel messzebbről rendeltek ételt.

  • Az utóbbi években nagyon elterjedt a kisteherautókkal való áruszállítás legyen szó belföldi vagy nemzetközi áruszállítási folyamatokról. Ezeken a területeken általában a dobozos vagy ponyvás, hálófülkés változatokat használják.
  • Előnyük a tachográf mentesség és a hozzávetőlegesen nagy mennyiségű árutovábbítás alacsony üzemanyag felhasználás mellett. Vezetésükkel betekintést kaphatunk a nagyobb teherautók tulajdonságaiba is.
  • Az építőiparban is közkedvelt járművek. Ott javarészt a platós kivitelűeket használják, mert a szerszámok, építőanyagok mérete, rakodhatósága ezt indokolja. Ne feledjük el, hogy kisbuszt is vezethetünk vele. Rengeteg cégnél ilyen járművekkel oldják meg a munkába járást a dolgozóknak. Jó eséllyel pályázhatunk egy ilyen cégnél az állásra, mert sokoldalúbbak leszünk a jogosítványunk által.
  • Ehhez is fontos, hogy Vezess Biztonságosan! Az pedig a kellő mennyiségű jogsi utáni autóvezetés gyakorlással, gyakorló vezetéssel érhető el. 

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály