Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Rosszul megy a vezetés, mit tegyek?

Rosszul megy a vezetés, mit tegyek?

 

Napjainkban egyre többször felmerülhet ez a kérdés a jogosítvánnyal már rendelkező, de mégis a vezetési szintet nézve kezdő vezetőknél. Nem mindenkinek sikerül teljes mértékben elsajátítani az önálló autóvezetéshez szükséges alapokat, technikai kezeléseket, finom motorikus mozgáskultúrát a B jogsis autósiskolai vezetésoktatási gyakorlati órák alatt.

Autósiskola B jogsi szerzés

Elképzelhető, hogy maga a forgalmi vizsga által elvárt, jogszabályban és vizsgakövetelményekben leírt feladatokat megfelelően tudjuk teljesíteni a jogosítvány megszerzése során, de a gyakorlatban ezt a megszerzett tudást, vezetési rutint az önálló autóvezetésnél még nem érezzük még elegendőnek. 

  • Ha ezt felismertük az már egy hatalmas lépés, hiszen nem csak magunkért vagyunk felelősek az autóvezetésünk során, hanem a többi közlekedési partnerünkért is ezen a nagy közösségben, amit forgalomnak nevezünk.
  • Ugyanígy a velünk egy autóban utazó családtagokért, barátokért, szüleinkért is.

Ha nem vagyunk magabiztosak az autóvezetésünk során, akkor mindenképpen vezetési rutint kellene szereznünk. Ehhez érdemes Gépjárművezető-szakoktatói végzettséggel is rendelkező szakembert keresnünk, hiszen ez biztosítja számunkra a megfelelő szakmaiságot, hatékonyságot és a minőségi oktatást a vezetésgyakorlásunk során is. Gondoljunk csak bele, hogy egy szakoktatói oklevéllel, igazolvánnyal is rendelkező szakember az autósiskolai vezetésoktatások során a teljesen kezdő tanulóból, aki sokszor az első vezetési alkalommal még a pedálok funkcióját is alig ismeri, nem beszélve a váltóról, tengelykapcsolóról és még lehetne sorolni, a gyakorlati vezetések során a kezdetektől felépíti/megtanítja a tanulót autót vezetni. A Gépjárművezető-Szakoktatói végzettséggel rendelkező közlekedési szakember megfelelően fel tudja tárni a hiányosságainkat, vissza tud nyúlni a kimaradt, esetleg nem elvárt módon megtanult alapokhoz és pótoltatja azokat.

Boldog nő

Az oktatóautó a másik fontos dolog a gyakorlóvezetések során. Minden hivatalosan is oktatóautónak, ami oktatásra alkalmas, a Nemzeti Közlekedési Hatóság a nála megtörtént műszaki vizsgán való megfelelés után Oktatójármű igazolást állít ki az adott autóhoz. Ez biztosítja számunkra, hogy az autó, amin a gyakorlóvezetéseket fogjuk végezni biztonságilag és az oktatást kiegészítő kellékek tekintetében is megfelel a vezetésoktatási feladatra.

 

Kezdd el te is a minőségi, személyre szabott gyakorlóvezetés óráidat!

Vezetési csomagok

 

 Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                             Szerző: Pálinkás Mihály