Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Mikor gyakoroljuk a vezetést?

Mikor Gyakoroljuk a vezetést?

 

Ha már rendelkezünk Vezetői Engedéllyel, akkor megszereztük a jogosultságunkat az adott kategória vezetésére. Autósiskolai Oktatásunk folyamán nagy valószínűséggel elsajátítottuk az alapokat is. Ha mégsem érezzük magabiztosnak magunkat az autóvezetésben, akkor gyakorolnunk kell a kellő rutinszerzés érdekében, erről már esett szó előző cikkekben, tanácsokban.

A vezetésgyakorlás fontos pillére a vezetési rutinunk kialakulásának. Kezdésnek, ha már önállóan, gördülékenyen mennek az alapok, akkor jöhet a városi forgalom. Első körben érdemes hétvégi vagy napközbeni időpontokat választani erre a célra amikor gyérebb a forgalom. Ezekben az időszakokban toleránsabbak is a közlekedő társak velünk szemben. Ez a reggeli, délutáni csúcsban, dugókban pont ellenkezőleg alakul, arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag a haladás is igen lassú, nem optimális a gyakorláshoz. Mindenki sietne, rohanna, de nem tud ezért még a megszokottnál is türelmetlenebb a környezetével szemben, nem kellőképpen figyelnek egymásra, ami olykor konfliktusokat is okoz.

Nem kell beleugrani egyből a mélyvízbe, mert ijedtséget, félelmet tud okozni, amit később nagyon nehéz uralni, legyőzni. A fokozatosság elve nagyon fontos az autósoktatás terén is.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Csomagok/árak

 

 Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály