Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Első vezetés gyakorlás óra

Első vezetés gyakorlás óra

 

 Amikor rászánjuk magunkat jogsi után kevés rutinnal, hogy gyakorló vezetés órákat vegyünk egy hivatásos gépjárművezető szakoktatótól, akkor a választásnál az oktatónk személye az egyik fontos szempont. Egyrészt a vezetés gyakorlás elkezdésénél kicsit kiszolgáltatottként, feszélyezve érezhetjük magunkat, ami érthető is, hiszen egy vadidegen ember autójában, társaságában fogunk órákat eltölteni, ami legtöbbünknél talán csak a taxiban való utazáskor fordul elő. A taxiban nem sok kontaktunk van a sofőrrel és nem is kell kommunikálnunk vele, ha nem szeretnénk. A vezetés gyakorlás órákon viszont feltétlenül, tehát érdemes informálódnunk, hogy mindenképpen stresszmentes, számunkra építő jellegű, hasznos helyre érkezzünk, ha már a jogsi utáni forgalmi vezetési órák mellett döntöttünk.

vezetés gyakorlásra váró tanuló

 Az első találkozás, vezetés gyakorlás óra mindig kicsit nehéz mindkét félnek. Az újrakezdő vezetők általában izgatottak, egyik pillanatban alig várják a vezetést, másik pillanatban pedig halogatnák, elodáznák inkább. De végül győzni szokott az ész érv, erőt vesznek magukon és elkezdik. Ilyenkor nem csak a frissjogsis kezdőnek, újrakezdő autóvezetőnek nehéz, hanem a szakoktatónak is, hiszen kis idő alatt meg kell találni a megfelelő hangot. Fokozatosan oldódnia kell a feszültségnek a vezetés gyakorlás órákon, mert a stresszmentes, támogató légkör az egyik alapja a vezetés újratanulása, vezetési rutinszerzésünk szempontjából.

Gyakorló vezetés Budapest

 Ki kellene alakulna majd egy bizalmi hídnak, hogy elfogadjuk és megfelelően elsajátítsuk a vezetési tanácsokat a saját érdekünkben. A gyakorlás eredményessége ettől is függ, hiszen, ha nem érezzük komfortosan magunkat, akkor a vezetés gyakorlás órák sem lesznek a leghatékonyabbak számunkra és nem várjuk a következő órákat.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                           Szerző: Pálinkás Mihály