Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Autósiskola vezetés óradíjak

Autósiskola vezetés óradíjak

 

 Az autósiskolák vezetési óradíjainál már megszokhattuk, hogy vannak különbségek. A munkaidőn túli vezetés oktatásnál, hétvégi gyakorlati vezetésnél is találkozhatunk emelt óradíjjal. Ez érthető is, hiszen vezetési oktatónk ebben az esetben a saját munkaidőn túli vagy hétvégi magánéletre szánt idejét fordítja ránk, amit nekünk meg kell fizetnünk emelt gyakorlati óradíj formájában, ha ezt a vezetés oktatási időszakot szeretnénk igénybe venni.

Létezik több képzőszervnél is intenzív vagy gyorsított gyakorlati képzés.

  • Általában ilyenkor egy héten több alkalommal is jöhet a tanuló vezető a gyakorlati autóvezetési órákra.
  • Ezt a gyakorlati képzést szintén emelt vezetési óradíjak jellemzik legtöbbször.

Gyakorló vezetés gyorsforgalmi úton

 Általában az intenzív vezetés oktatás miatt előbb érjük el a számunkra szükséges képzési óraszámot is. Érdemes a döntés előtt mérlegelnünk, hogy a gyakorlati vezetési órákat hogyan tudjuk beilleszteni a hétköznapi életünkbe, napi rutinunkkal hogyan lehet összefésülni a vezetési alkalmakat. Gondolunk itt a munkaidőre, ovi, suli, gyermekek edzése, stb…

Téli időszakban gondolnunk kell a korai sötétedésre is. A havas úton nehezebben látszanak a felfestések, útburkolati jelek. Sötétedés után a  gyalogosok is nehezebben észrevehetők a kijelölt gyalogátkelőhely előtt, amit természetesen, mint midíg fokozott óvatossággal kell megközelítenünk a vezetés gyakorlás, vezetés oktatás órákon is.

Téli gyakorlás vezetésből autóval

Az óradíj, illetve a vezetés gyakorló órák idejének, intenzitásának kiválasztásánál mérlegeljük azt is, hogy mennyi időt tudunk rászánni a gyakorlati vezetési alkalmakra egy héten. Fontos szempont lehet, hogy mennyire sürgős számunkra a B kategóriás jogosítvány megszerzése munkavállalás vagy egyéb célkitűzések miatt.

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály