Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Hol lehet vezetési rutint szerezni, ha félek még vezetni?

Hol lehet vezetési rutint szerezni, ha félek még vezetni?

 

 A válasz egyszerűnek tűnik elsőre, de talán mégsem az. Ha megszereztük a vezetői engedélyünket akkor elindulhatunk a vezetési rutin megszerzéshez vezető úton.

Ha még van bennünk vezetési félelem, szorongás vagy pánik az autóvezetéstől, legyen az  a városi vezetéstől való félelem vagy félelem az országúti vezetéstől, mindenképpen érdemes szakképzett, türelmes, hozzáértő autóvezető szakoktató segítségét kérni az első időkben.

Sokunkban felmerülnek ezek a kérdések jogsi után:

  • Hol tudok gyakorlatot szerezni, ha van jogsim, de nincs rutinom?
  • Jogsi után nem merek még egyedül vezetni! Hogyan tovább?
  • Mikor lehet gyakorló vezetés saját autóval?

Ezek a kérdések teljesen életszerűek is. Kicsit elveszve érezhetjük magunkat, amikor már önállóan kellene vezetni a forgalomban a saját autónkat. Elképzelhető az is, hogy az autósiskolai gyakorlati oktatás alkalmával nem tudtunk teljes mértékben minden tudást elsajátítani ami megfelelő önbizalmat és magabiztosságot nyújtana számunkra a vezetéshez.

Sok frissjogsis és újrakezdő vezetővel találkozunk nap mint nap, akik ezekkel a problémákkal küzdenek. Ebben nyújt segítséget a SEMMI STRESSZ VEZETÉSOKTATÁS, hogy a még bizonytalan jogsis kezdők, újrakezdők részére legyen segítség, megfelelő színvonalú és megfelelő minőségű szakmai támogatás, hogy a vezetés gyakorlás ne csak időtöltés, hanem hasznos tudásátadás legyen. Ez a valódi érték azok számára, akiknél különböző okokból jelen van a pánik a vezetéstől vagy még nincs meg a megfelelő magabiztosság a vezetéshez.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály