Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Gyakorlóvezetés személyre szabva

Gyakorlóvezetés személyre szabva

 

 Ahány ember, annyi féle! Biztos, hogy hallottuk már ezt a mondatot eddigi életünk során, amikor felmerült a különbözőségünk. Nincs két egyforma fűszál, így két egyforma ember sem mind a külső, mind a belső tulajdonságokat tekintően.

 Az általános iskolai, gimnáziumi, főiskolai, egyetemi tanulmányainkkal kapcsolatosan is beigazolódhatott ez a tény. Kedves tanárunk, szakoktatónk, professzorunk, az osztály teljes létszámának tartotta az óráit, előadásait, de azonos tanulási idő alatt eltérő tudásszintek születhettek a tanulóknál. Van, akinek kevesebb idő alatt sikerül a tanultakat megfelelő szinten elsajátítani, de más tanulónak sokkal több tanulást, gyakorlást igényelt ez a feladat a sikerhez.

Ugyanez a helyzet az autóvezetéssel kapcsolatban is.

  • Autósiskolai vezetési gyakorlat órák során eltérő lehet a fejlődési sebesség, a tananyag elsajátításának a folyamata.
  • A kötelező gyakorlati óraszám nem minden autósiskolás jogsit akarónak elegendő.
  • Sokesetben ezen a területen is pótórák vételére lesz szükség a megfelelő eredmény eléréséhez, sikeres forgalmi vizsga teljesítéséhez, jogsi megszerzéséhez.

Autósiskolai tanpálya

 Mivel nem vagyunk egyformák, így a tanítási formák, szituációk értelmezéseiben is érdemes több megközelítést használnunk az eredményes tanulás érdekében a gyakorlóvezetés órákon.

Itt kerülnek előtérbe a személyre szabott gyakorlóvezetés órák, melyek a tanulóvezető, autóvezetést újrakezdő egyéni képességeihez, saját tulajdonságaihoz vannak igazítva. A személyre szabott vezetés gyakorlás órák általában sokkal eredményesebbek lesznek ebből kifolyólag.

Boldog Tanuló vezető

 Ehhez természetesen alapfeltétel a stresszmentes környezet és a maximális empátia is a tanulóvezető számára a Hivatásos Gépjárművezető-Szakoktató részéről. Fontos, hogy a Magán vezetés oktatónk Gépjárművezető-Szakoktató végzettséggel is rendelkezzen, hiszen ez biztosíthatja számunkra a vezetésoktatás megfelelő minőségét és a szakmai hozzáértést is.

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/Csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály