Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Mit tegyek,ha szorongok a vezetéstől?

Mit tegyek,ha szorongok a vezetéstől?

 

A vezetői engedélyünk megérkezte után sokszor felmerülhet ez a fontos kérdés, aminek valljuk be azért van alapja. Az autósiskolában levezetett gyakorlati forgalmi órák nem mindenkinek elegendőek az önálló, magabizos vezetésre jogsi után. Arról nem is beszélve, hogy nem mindenkinek sikerül az autósiskolában a gyakorlati vezetésoktatójával harmónikus tanár-diák viszonyt kialakítani, ami azt is eredményezheti, hogy feszélyezve járt az órákra és nem pedig jó szájízzel várta a forgalmi vezetési órákat. Ezért is fontos már a vezetés elkezdése előtt tájékozódni, hogy ki lehet a számomra megfelelő oktató, akivel nagy valószínűséggel együtt tudunk dolgozni a tanulmányi idő alatt és kellőképpen elfogadjuk tőle az információkat, építő jellegű vezetési tanácsokat, esetleg kritikákat a saját fejlődésünk érdekében.

Tehát összességében:

  • Mit tegyek, ha van jogsim, de nincs gyakorlatom?
  • Létezik gyakorló-vezetés jogosítvánnyal rendelkezőknek?
  • Lehet vezetés gyakorlás saját autóval is?
  • Mit csináljak, ha szorongok a vezetéstől?

Mindenképpen érdemes ebben az esetben vezetési rutint szereznünk. Olyan helyen optimális ezt megtennünk, ahol stresszmentes a vezetésoktatás és stresszmentes a vezetési tanácsadás is. Az is lényeges, hogy Gépjárművezető-szakoktatótól tudjunk tanulni, mert a gyakorlati szakembernek van megfelelő tapasztalata és megfelelő rálátása a jogsis vezetésoktatás sikerességére.

Szakoktatóként naponta találkozom ezekkel a kérdésekkel a frissjogsis kezdőktől vagy az újrakezdő vezetőktől, amik a kellő oktató-tanuló közti bizalom kialakulása után feledésbe is merülnek.

 A vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés megkezdése után, már kezd megérkezni az önbizalom és a megfelelő vezetési tapasztalat is, ami az önálló autóvezetéshez szükséges.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Csomagok/árak

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály