Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Gyakorló vezetés diesel vagy benzines autóval?

Gyakorló vezetés diesel vagy benzines autóval?

 

Gyakorló vezetés helyek vagy újrakezdő vezetés kapcsán gyakran felmerül ez a kérdés, hogy olyan gyakorló vezetés helyet válasszunk, ahol diesel tanulóautóval gyakoroljuk az autóvezetést vagy olyan gyakorló vezetés helyet, ahol  benzines autóval folyik a vezetés gyakorlás.

Gyakorló vezetés hely keresése az interneten

Amikor egy beszélgetés kapcsán előkerül ez a téma, vannak, akik a benzines autót részesítenék előnyben, mert szerintük ezzel nehezebb az elindulás és könnyebben le is lehet vele fulladni. A lefulladás viszont nem azért következik be mert az autósiskolai gyakorlat órákon diesel autón tanultuk az autó vezetést és benzines autón folytattuk a gyakorló vezetés órákat vagy a gyakorló vezetést saját autóval.

gyakorló vezetés autó pedálok

  • A lefulladás legtöbbször a helytelen kuplung vagy tengelykapcsoló használata és a gázadás hiánya miatt következhet be.
  • Sok mindentől függ az is, hogy a gyakorló vezetés vagy a saját autó mennyire hajlamos a lefulladásra az elindulási folyamatnál. 
  • Gyakorló vezetés, vezetés gyakorlás órákon nagy hangsúlyt érdemes fektetni az elindulás gyakorlásra, hiszen a gyakorló vezetők egyik nagy és hatalmas félelme a lefulladás a forgalomban.

 szomorú nő

  •  Az elindulásnál, legyen az benzines gyakorló vezetés autó vagy diesel, mindenképpen gázadás kíséretében gyakoroljuk az elindulás folyamatát a tanuló autós gyakorló vezetés és később a saját autós gyakorló vezetés alkalmakon is.
  • Így ez kellőképpen berögzülhet az újrakezdő vezetés során és a forgalmi gyakorló vezetéskor már nagy eséllyel nem fog gondot és stresszt okozni, ha egy lámpaváltásnál adott idő alatt el kell indulnunk a saját autóval.

Boldog hölgy

Gyakorló vezetés hely kiválasztásánál érdemes azt is mérlegelni, hogy egy régebbi, több tíz évet és szebb időket is megélt járműben vagy egy fiatal, korszerű, újszerű igényes oktatóautóban fogjuk majd eltölteni a gyakorló vezetés órákat, ami merőben más élményt nyújthat. 

Gyakorló vezetés Budapesten

A minőség fontos mind az újrakezdő vezetésoktatásban, gyakorló vezetés órákon szakmai szempontokból, mind a hivatalos, oktatóautó igazolással is ellátott tanulóautó szempontjából, hiszen utóbbi garantálja számunkra, hogy az oktatóautónk a KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁG hivatalos oktatóautó vizsgáján megfelelt vezetésoktatási célokra.

Ha a gyakorló vezetés hivatalos oktatóautóval történik, akkor kötelező rendelkeznie az autónak érvényes Oktatójármű Igazolással is.

Oktatójármű igazolás

Válaszd te is a Semmi Stressz vezetésoktatást OKLEVELES SZAKOKTATÓVAL!

 

Semmi Stressz gyakorló vezetés csomagok