Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Szeretnék vezetni

Szeretnék vezetni!

 

Előbb utóbb mindenki életében előtérbe kerül a mobilitás iránti igény vagy a saját gondolatokból vagy azért, mert az élethelyzet megkívánja, elvárja tőlünk. Erre rengeteg megoldást is találhatunk a tömegközlekedés területén akár Budapesten lakunk, akár az agglomerációban vagy vidéken. Nyilván bármilyen tömegközlekedési eszközt is választunk erre a célra, maximális rugalmasságot nem tudunk velük elérni. Ha csak abba belegondolunk, hogy ezeknek az eszközöknek van menetrendje, megállója a fel és leszállást tekintően, amikhez nekünk utasoknak kell majd alkalmazkodnunk.

Vasúti pályaaudvar

A menterend sokesetben nem túl jól egyeztethető össze a munkaidőnkkel, programunk végével, így az utazási időhöz még a megállókban, pályaudvarokon töltött várakozási idő is hozzáadódhat, amit a saját szabadidőnkből kell majd feláldoznunk, amit családunkra, hobbinkra, kikapcsolódásunkra is fordíthatnánk. Ez az a pont, amikor felébred a gondolatainkban, hogy valahol a fiók mélyén porosodik a régen megszerzett jogsink, talán mostantól komolyabb hasznát is vehetnénk.

Asztal fiók

Meg is keressük a fiókban, le is poroljuk, de sajnos a hosszú kihagyás után az eltelt évek alatt az autóvezetési tudásunk, amit anno az autósiskolás tanulmányaink során elsajátítottunk, vele együtt megkopott. Érdemes az autóvezetés újrakezdését az elméleti tananyagokkal, műszaki és vezetéselméleti részekkel kezdeni. Az Online KRESZ tananyagok napjainkban már rengeteg helyen elérhetőek az interneten ingyenes formában is, nem feltétlenül kell komolyabb összegeket kiadnunk erre a célra. Ráadásul a saját otthonunkból, saját környezetünkben szabaidőnkben tanulhatunk.

E-learning KRESZ tanulás otthon

Az elméleti tananyagok átismétlésénél érdemes nagy hangsúlyt fektetni a minőségi, képzett szakemberek által összeállított anyagokra, hiszen ez segíti legjobban számunkra a megfelelő tudás elsajátítását az újrakezdő vezetést illetően. Ha ezzel megvagyunk, akkor folytatóhat a vezetés újratanulása közlekedési szakember segítségével a gyakorló vezetés órákon.

Autósiskola gyakorló pálya

Itt is legyünk nagyon körültekintőek a vezetési hely kiválasztásánál!

  • Ahogy az autósiskolai vezetésoktatást csak Gépjárművezető-Szakoktató végezheti, így érdemes a jogsi leporolásánál is a vezetésoktatást valóban végzettséggel rendelkező hivatásos Szakoktatóra bíznunk!
  • Ez garantálja számunkra a megfelelő szakembert, hozzáértést, hitelességet, minőségi vezetésoktatást és a kellő szakmaiságot is!

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet Okleveles Gépjárművezető-Szakoktatóval!

Csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály