Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Miért fontos nekem a defenzív vezetés gyakorlása?

Miért fontos nekem a defenzív vezetés gyakorlás?

 

  A válasz egyszerű: Baleset-megelőzési szempontból. A defenzív vezetés lényege, hogy egyfajta védekező vezetési módot hajtunk végre. A védekezésnél itt a mások vezetési hibáinak a kivédésére kell gondolni.

  Életünk során sajnos számos betegségen átesünk, amit el sem szerettünk volna kapni, illetve nem akartuk, hogy kialakuljon. Számos betegséggel kapcsolatban az orvosok véleménye szerint a megelőzés, prevenció, az egyik leghatékonyabb eszköz a témában. Ebből a szemszögből érdemes megközelíteni a defenzív vezetés gyakorlás fontosságát is. Megpróbáljuk megelőzni, felkészülni a lehetséges kimenetelekre és ezáltal elkerülni a balesetet, ami nem feltétlen a mi hibáink miatt alakulna ki.

  • Ehhez természetesen ismernünk kell a KRESZ szabályait minden téren. A járművünk képességeinek megfelelő ismerete, helyes járműkezelés is az alapja a defenzív vezetésnek. Friss jogosítvánnyal a volán mögé ülve kevés tapasztalatunk van a gépjármű vezetés terén.
  • Kellő jogsi utáni autó vezetés gyakorlással, gyakorló vezetési órákkal sokat tehetünk ennek érdekében. Ha jól szeretnénk választani, akkor mindenképpen a stresszmentes vezetés oktatást válasszuk.
  • Ezen belül pedig olyan gyakorló vezetési helyet, ahol a szakoktatónk otthon van a defenzív vezetés gyakorlási órákban. Ebben a közegben nyugodtan, türelmes magán vezetés oktatóval tudjuk a forgalmi defenzív vezetést gyakorolni.
  • Fontos, hogy a magán vezetés oktatónknak legyen saját vezetési rutinja, vezetési gyakorlata több járműkategóriában is! Így lesz megfelelő rálátása, személyes tapasztalata a többi jármű ismeretében, tulajdonságaiban, vezethetőségében. A Semmi Stressz vezetésoktatás alapja a defenzív vezetés gyakorlása is minden gyakorló órán!

 Ne feledjük: Mindenkit Haza Várnak!

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Csomagok/árak

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály