Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Jogsival a vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés után

Jogsival a vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés után

 

A jogsi után azért jelentkeztünk gyakorló vezetési, vezetés gyakorlási órákra forgalmi vezetéshez, mert még nem sikerült teljes mértékben elsajátítanunk azt a minimális vezetési rutint, vezetési tudást a járművezetéssel kapcsolatban ami szükséges lenne a B kategóriás jogosítvánnyal történő biztonságos autóvezetésünkhöz véleményünk szerint.

Aztán elkezdődtek a forgalmi vezetési órák vezetésoktatóval, aki tanácsaival, hozzáértésével segített bennünket az önálló autóvezetés felé tartó, néha esetleg göröngyös úton.

  • A gyakorlások növekedésével az önbizalom is kezd megérkezni lassan, mert a vezetési rutinszerzés jogsi után folyamatosan növekszik és épít bennünket. Amikor elérjük azt a vezetési tudást, megfelelő bátorságot az önálló autóvezetés tekintetében, akkor jöhet a jogsi utáni gyakorló vezetés saját autóval. Ezt azonban nem érdemes elkapkodni, ha még nem állunk rá teljesen készen.
  • Gondoljunk csak bele, eddig a magán vezetés oktató nem csak tanácsokkal, javaslatokkal segítette fejlődésünket, de ha esetleg szükségesnek gondolta, be is tudott avatkozni a járműkezelésbe az ő oldalán lévő pedálokkal. Egy-egy kanyarodás előtti megfelelő fékezés hiányát is tudta korrigálni általában.
  • Nem csak a pótpedálok hiánya végett nagyobb a kockázat a jogsi utáni vezetés gyakorlás saját autóval közben, hanem azért is, mert itt már a saját autónkra kell vigyáznunk csökkent beavatkozási lehetőségekkel az oktatónk oldaláról.

Ha viszont már elértünk arra a szintre, hogy kezdünk önállóan vezetni saját autóval oktató jelenlétében, akkor nagy valószínűséggel pár gyakorlati vezetési óra után önállóan is merünk majd közlekedni. Az első időkben furcsa lesz oktató nélkül a vezetés, de már nem az a gondolat fog valószínűleg a fejünkben járni, hogy megvan a jogsim, de nem tudok vezetni.

Nyilván nem profik leszünk az első időkben, de jó úton haladunk a vezetési rutinszerzés, vezetés újratanulás irányába.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály