Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Jogsit Akarok!

 

Jogsit akarok, Vezetni akarok! Sokszor elhangzik ez a mondat, ha elértük az előírt korhatárt és már nagyon vágyódunk a jogosítvány után.

Tisztában kell lennünk azzal, hogy többségünknek fontos a mobilitás, rugalmasság. A felnőtté válás folyamatának egyik fontos állomása lehet a tiniknél a jogsi megszerzése. Ettől a pillanattól függetlenebbnek is érezhetik magukat, vagányabbak lehetnek a barátok szemében.

Természetesen a különbözőségünk itt is ki fog ütközni. Van, aki a jogsi után leginkább iskolába, munkába járásra, bevásárlásra, ügyintézésekre használja a jogsiját. De van, aki nagyrészt kellemes kocsikázásra vagy kirándulásra.

Bármire is használjuk a Vezetői Engedélyünket ne felejtsük el, hogy a vezetés hatalmas felelősséggel is jár! Egy elhamarkodott vagy meggondolatlan kormánymozdulat, hírtelen fékezés rossz időben rossz helyen beláthatatlan következményekkel járhat. Egy baleset, még ha személyi sérüléssel nem is jár, az anyagi kár jelentős lehet és a személyautónkat is hetekre nélkülöznünk kell a károsodás függvényében.

Tehát ha megvan a jogsi, még vezetési rutint is kell szereznünk. Enélkül nehéz feladat a biztonságos és felelősségteljes közlekedés, ami nem csak magunkkal szemben, de a környezetünk és közlekedési társaink védelme miatt is kötelességünk. Érdemes Gyakorló vezetést alkalmaznunk egészen addig, amíg el nem értük a megfelelő önállóságot, magabiztosságot!

Ha erre megfelelő tapasztalt szakembert választunk, akkor nagy segítséget kapunk a hiányosságaink, gyengeségeink feltárásában, orvoslásában.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/csomagok

 

 Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály