Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Gyakorló vezetés B kategória

Gyakorlóvezetés B kategória

 

A „B Jogosítvány” -nál is a gyakorlóvezetés fontossága megkérdőjelezhetetlen a későbbi balesetmentes közlekedésünk érdekében. A törvény által előírt 30 vezetési óra nem mindenkinek elég a magabiztos vezetés teljes elsajátításához. A vezetésgyakorlás történhet szülő által és lehet közlekedési szakember, szakoktató által is. Viszont szakemberrel célravezetőbb, jobban elfogadja a tanuló a tanácsokat, fejlesztésre irányuló kéréseket, mint a saját szüleitől. Gondoljunk csak bele, amikor otthon elromlik a mosógépünk és megpróbáljuk szétszedni, kideríteni, hogy mi a baja…Még ha gyanítjuk is a hibát, sokszor nem vesszük meg a drága alkatrészt, mert mi a helyzet, ha más baja van? Vagy esetleg máshol is van még probléma, ami ezt okozza?

Hasonló a helyzet az élet több területén, így például autóvezetésben is. Ráadásul nem mindig a felszínre került, látható viselkedésmód vagy reakció maga az ok. A legtöbb esetben ez már maga az okozat.

Az okozat megszűntetésére irányuló erőfeszítés eredménye általában csak tüneti kezelés. Ahhoz, hogy ennek a megszűntetésében pozitív lépéseket tudjunk tenni, meg kell ismernünk az ok-ot, amit nem könnyű a felszínre hozni. Ennek a legelső alapfeltétele, hogy a bizalmi híd kialakuljon a szakoktató és a gyakorlóvezető között. Erre az alapra lehet megfelelően építkezni. Ez biztosítja, hogy a tanuló megnyíljon és ezáltal feltárhatóvá váljanak azok a pontok, amik a problémát, problémákat okozzák. Ezek ismeretében tudunk megfelelően segíteni a tanulónak a továbbiakban a stresszmentes vezetés érdekében.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Csomagok/árak

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                             Szerző: Pálinkás Mihály