Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Gyakorló vezetés nyaralás előtt

Gyakorló vezetés nyaralás előtt

 

 A nyaralás előtti gyakorló vezetések hasznossága megkérdőjelezhetetlen, ha kevés autóvezetési tapasztalattal rendelkezünk jogsi után és autóbérléssel szeretnénk majd kiegészíteni a nyaralás közbeni utazásainkat.

 Sok közelebbi országba érdemesebb, praktikusabb lehet saját autóval menni, de a távolabbi helyekre inkább az utazási idő rövidítése céljából előnyösebb repülővel. Ilyenkor kerülhet előtérbe a külföldi országban az autóbérlés, aminek manapság reneszánszát éljük.

Gyakorló vezetés jogsival a tengerparton

  •  A bérelhető autók palettája igen széles. Mind típusban, mind motorizáltságban, felszereltségben nagy a választék. Választhatunk a kis cm3-is városi benzines autóktól kezdve, a középkategóriás diesel, hybrid, elektromos üzemű kombikon keresztül a népszerű suv-k ig, megfelelőt. A hybrid és az elektromos üzemű autóknál gyakorlatilag nem ránk hárul a sebességváltás és ezáltal a kuplungolással sem kell bajlódnunk.
  •  Viszont, ha manuális váltós autóban gondolkozunk, akkor a kuplungkezelés tudományában otthon kell lennünk kellőképen, a folyamatos lefulladások elkerülése végett. Rengeteg nyaralóhely dombos-hegyes területeket is érint, tehát számíthatunk az emelkedőn való elindulásra is, aminek az egyik alapja a megfelelő kuplung használat.

Gyakorló vezetés emelkedőn

 Ha a jogsi után, vagy újrakezdő vezetőként ilyen cipőben járunk, mindenképpen érdemes pár gyakorló vezetési órát vennünk gépjárművezető szakoktatótól. Ezeken a vezetés gyakorlási alkalmakon, a vezetési tudásunk felfrissítése közben hasznos lehet olyan helyzeteket, közlekedési nehézségeket reprodukálni, amire adott nyaralásunk folyamán számíthatunk előreláthatólag. Az emelkedőn való elindulás gyakorlása, tengelykapcsoló helyes használatának az elsajátítása, gyakorlása is hozzájárul majd a dombos-hegyes helyszíneken történő biztonságos autóvezetésünkhöz már a nyaralásunknál is.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/Csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                           Szerző: Pálinkás Mihály