Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Gyakorló vezetés ajándékba

Gyakorló vezetés ajándékba

 

  A szeretteink biztonsága az egyik legfontosabb dolog számunkra. Sokat teszünk a betegségek megelőzésének tekintetében. Sportolunk, megfelelően étkezünk, igyekszünk egészséges életvitelt folytatni napjaink során. De életünk velejárója, hogy közlekednünk is kell, ami veszélyeket rejt magában legyen szó gyalogos, kerékpáros vagy autós közlekedésről. Ha nagyvárosban élünk megúszhatjuk a napi közlekedést tömegközlekedési eszközöket igénybe véve.

Városi forgalomban autóbusszal

 Viszont, ha vidéken lakunk, akkor nagy valószínűséggel praktikusabb lenne, ha ezeket a napi utazásainkat saját autóval tudnánk megoldani, a családi bevásárlásról és a gyermekek ovi-suli-edzés logisztikájáról nem is beszélve. A biztonságos önálló autóvezetés egyik fontos része a megfelelő vezetési rutin, közlekedési látás, ami sok-sok gyakorló vezetéssel, autóvezetés gyakorlással érhető el általában.

  • Ha a jogosítvány után nem vezetünk, nem szerzünk kellő mennyiségű autóvezetési gyakorlatot, akkor valószínűleg egy idő után kezd kikopni a megszerzett tudás, háttérbe szorul a vezetés gyakorlás hiánya miatt.
  • Ahogy telik az idő, egyre jobban eltávolodhatunk az önálló autóvezetéstől, nehezen vehetjük rá magunkat a vezetés gyakorlásra.

Lány szomorú

 Hosszú kihagyás után aztán még nehezebb lehet az elhatározás, hogy beüljünk a volán mögé egyedül. Ilyenkor praktikus meglepetés lehet egy gyakorló vezetést tartalmazó ajándékkártya a kezdő, újrakezdő vezető számára. Sokszor nehéz megfelelő ajándékot választanunk szeretteinknek karácsonyra, születésnapra, névnapra vagy akár házassági évfordulóra. Ha nincs célirányosan meg, hogy mivel is szeretnénk meglepni, akkor érdemes valamilyen hosszútávon is használható, praktikus ajándékkal készülnünk. Ha van jogsija, de nincs gyakorlata vagy vezetési tudásának frissítésére lenne szüksége, akkor ajándékozhatunk neki gyakorló vezetési órákat ajándékkártya formájában is.

 Az ajándékkártyán lévő vezetés gyakorlás Budapesten és környékén is történhetnek. Fix útvonalakon is, munkahely-otthon-bevásárlóhely stb…

 

Ajándékozz biztonságot gyakorló vezetés formájában!

Ajándékkártya

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály