Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Újrakezdő vezető és a KRESZ

Újrakezdő vezető és a KRESZ

 

  Ha elhatároztuk, hogy elkezdjük az autóvezetés újrakezdését, nagy valószínűséggel sok teendő fog várni ránk. A gyakorló vezetés előtt is foglalkozni kell a rég nem használt tudásunk frissítésével. Bizony elteltek az évek és az idő múlásával a nem használt tudásunk is kifakulhat a gépjárművezetés terén.

  • Itt nem csak a jogsi utáni vezetés gyakorlás alatt megszerzett minimális rutinra kell gondolni. A biztonságos közlekedés, önálló gépjárművezetés elengedhetetlen része az elméleti tudás és a KRESZ szabályok gyakorlatban történő alkalmazása. Főleg, ha úgy érezzük, hogy elkezdjük a vezetés gyakorlást saját autóval, ami hosszú kihagyás után nem ajánlott.
  • Az első vezetés egyedül a magán vezetési oktatóval történt gyakorló órák után ajánlott csak. Érdemes az elmélettel kezdeni a tudásfrissítést, mielőtt az első gyakorlati rutinszerző óra megkezdődne. A sok kihagyás után az újrakezdő vezetőknél a KRESZ tudást kell naprakész szintre hozni. A jó hír az, hogy ezt a mai internet világában már egész egyszerűen, tanfolyamokra való beülés nélkül is meg lehet oldani E-learning formájában. Létezik sok ingyenesen hozzáférhető anyag az interneten, ami segít nekünk, újrakezdő autóvezetőként visszarázódni a közlekedésbe. KRESZ teszt formájában is fel tudjuk mérni online, hogy milye szinten tudtuk megtanulni az ONLINE KRESZ segítségével a közlekedési szabályokat.
  • Ezt a tudást minél magasabb szintre tudjuk hozni újrakezdő autóvezetőként, annál könnyebb dolgunk lesz majd a vezetés gyakorlás, jogsi utáni gyakorló vezetés órákon. Az ONLINE KRESZ tanulás által megszerzett, felfrissített tudást a gyakorlati vezetési órákon át kell majd ültetnünk a gyakorlatba. Ráadásul jól is kell majd alkalmaznunk az KRESZ szabályokat az autóvezetésünk folyamán és készüljünk fel rá, hogy ez lesz a nehezebbik feladat.

A gyakorló vezetés órák ára tartalmazzák a járműkezelés finomítását, a közlekedési látás elősegítését, a kialakult vagy kialakulóban lévő szituációk megfelelő értelmezését, ami kellő vezetésgyakorlás után elsajátítható a magán vezetési oktatótól, B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezőknek.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Csomagok/árak

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály