Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Miért hasznos az újrakezdő gyakorló vezetés jogsi után?

Miért hasznos az újrakezdő gyakorló vezetés jogsi után?

 

 Aktív dolgozó korunkban egyértelműek az okok. Gondoljunk csak bele egy-egy hétköznapunkba például a családanya szemszögéből. A férj elmegy reggel a munkahelyére dolgozni. A háziasszony feladata a család apró tagjairól való gondoskodás, háztartás vezetése. Emellett ebben a formában szintén ráhárul a gyermekek logisztikázása napi szinten.

Tömegközlekedéssel elég nehezen megoldható, hogy minden gyerkőc a megfelelő módon és időben érjen oda a bölcsödébe, óvodába, iskolába. Főleg, ha ezek egymástól nagyobb távolságra vannak. Sok gyermekkel nehéz feladat lehet a buszra, villamosra, vonatra való fel-le szállás is. Nem is beszélve arról, hogy az őszi, téli időszakban az időjárás sem nagyon kedvez a megállókhoz való sétáknak, járművekre való várakozásnak.

Ilyenkor eszünkbe juthat, hogy miért is nem kocsival közlekedünk?

Azért, mert nem merünk. Félek a vezetéstől, mert rutintalan vagyok.

  • Tehát, ha van jogsim, de nincs rutinom vagy van jogsim, de félek a vezetéstől, akkor mindenképpen érdemes a vezetést újrakezdeni rutinszerzési céllal. Ha meg van a döntés, akkor már csak a számunkra ,megfelelő magán vezetési oktatót kell kiválasztani, akivel elkezdhetjük a személyre szabott jogsi utáni vezetés gyakorlás óráinkat.
  • A jogsi utáni vezetési órák díjaiban lehetnek különbségek, de ne felejtsük el, hogy életre szóló tudást szerzünk, amit aztán használunk is életünk végéig. Tehát érdemes a megfelelő helyen elkezdenünk a gyakorló vezetést jogsi után. Érdemes még körül járni azt is, hogy milyen környezetben fogunk gyakorló vezetést végezni saját autóval is.

Az is fontos lehet, hogy az Autóvezetés gyakorlás Fót, Autóvezetés gyakorlás Dunakeszi, Autóvezetés gyakorlás Budapest városában történik, ha jogsi után nulla rutinom van. Fontos lehet még az KRESZ tudásunk frissítése is ha vezetni szeretnénk hosszú kihagyás után.

Mindenképpen a minőségi, stresszmentes oktatást válasszuk a vezetési gyakorlat szerzésénél is.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Csomagok/árak

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály