Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Gyakorló vezetés nőknek

Gyakorló vezetés nőknek

 

 Sokan úgy tarják, hogy a női autóvezetők sokszor ügyetlenebbek vezetési szempontból, mint a férfiak. Ennek hangot is adhatnak egy-egy közlekedési konfliktusban.

 A közúti közlekedés nem egy versenypálya vagy egy autóverseny bajnokság, ahol mindenképpen az elsőnek kell lenni, ahhoz, hogy nyertes legyen valaki. Itt az lesz a nyertes közlekedési szempontból, aki egészségben, biztonságosan eléri a célját a közúti közlekedés során, ahová elindult.

  • Alapvető emberi különbségek vannak a nők és a férfiak terén rengeteg szempontból. Ezt a hétköznapi rutin dolgokkal kapcsolatban is tapasztalhatjuk.
  • Már egy sima bevásárlás is torkollhat vitába, hogy mit vásároljunk, mennyit, melyiket és így tovább ez mindenkinek ismerős lehet. El kell fogadni, hogy más a prioritása a hölgy gondolkodásának általában és más egy férfié. Ez az autóvezetésben, vezetés gyakorlásban sincs másképpen.

  Mivel a törzsfejlődésünk során is kiosztódtak a természet által a nemi szerepek, így a férfiaké lett a családfenntartás, vadászat, döntéshozatalok nagyrésze már az őskortól kezdve. Ezért is van az, hogy általában csak úgy lehet egy férfi szerint „jól vezetni”, ahogy ő csinálja vagy mondja. Minden ettől eltérő autóvezetési kisérlet helytelen és rossz is lehet.

  • Ismerős lehet ez a szituáció a vezetést újrakezdőknél is, mert van, aki ezért is nem szerzett a jogsi után vezetési gyakorlatot anno, elmehetett a maradék kis önbizalma is egy-egy ilyen szituációban. Nem csak egyféleképpen lehet „jól vezetni”, érdemes ezen elgondolkozni.
  • A férj mondjuk meccset néz este egy sörrel a kezében, a feleség pedig főzi a vacsorát. Egyikük sem csinál rossz dolgot, de teljesen más köti le. Nem vagyunk egyformák, tehát a vezetési stílusunk sem lesz egyforma.

A hölgyeknél pont ezek a tulajdonságok miatt más oldalakról érdemes az információkat közvetíteni, hogy megfelelően el tudják sajátítani és alkalmazni az önálló autóvezetés gyakorlásuk során, amikor gyakorolnak saját autóval is a forgalomban. A személyre szabott Semmi Stressz vezetés gyakorlás órák alapfeltétele a stresszmentes légkör, ami a legmegfelelőbb a vezetési tudásod fejlődéséhez.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Csomagok/árak

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály