Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Diszkréció az újrakezdő vezetési órákon

Diszkréció az újrakezdő vezetési órákon

 

Amikor az autóvezetés újrakezdésén gondolkozunk, felmerülhet bennünk a diszkréció fontossága is.

Egyrészről a külvilággal és a környezetünkkel kapcsolatosan. A háztól házig szolgáltatás rendkívül praktikus számunkra, hiszen vezetésoktatónk a saját házunk előtt fog várni minket az oktató autóval.

Tanuló vezető háza

Az oktató autókat könnyen fel lehet ismerni az oktatást kiegészítő és segítő póttükrökről már első ránézésre is a hozzáértő szemeknek. Ha esetleg az autó még fel is van matricázva reklámozás céljából, akkor mindenki számára ki is derült, hogy bizony akadnak problémáink az autóvezetéssel kapcsolatban.

Természetesen ebben a tekintetben sem vagyunk egyformák, mint az életünk egyéb területein sem és ez így is van rendjén.

  • Van, akit ez teljes mértékben hidegen hagy és nem tulajdonít nagy jelentőséget ennek a dolognak.
  • Viszont van, aki erre érzékenyebb, nem feltétlenül szeretné nagy dobra verni a vezetés újrakezdését, úgy érzi, ez teljesen magánügy és nem tartozik senkire.
  • Egy haragos szomszéd ezeket a gyengeségeinket az első vita folyamán fejünkhöz is vághatja, adott esetben ezt évekig hallgathatjuk tőle.
  • Flusztráló lehet még a munkahelyi és a társadalmi hierarchiában elfoglalt pozíció szempontjából is, hiszen a tőlünk megszokott határozottság, vezetői szellem mellett a bizonytalanság is megjelenhet.
  • Sokszor ezek az okozatok összeegyeztetlenek lehetnek számunkra a gyakorló-vezetésekkel kapcsolatos nagy nyilvánosságra kerüléssel.

Nyilván mindenkinek vannak az életben olyan területek, ahol nem feltétlenül teljesít 100%-osan bármilyen okból kifolyólag. Ezeket a területeket fontossági sorrend szerint igyekszünk is rendbe tenni.

A másik fontos terület a magán vezetés oktatónk és köztünk kialakuló bizalmi híd.

 Titoktartás

Az Oktatói szakmából és a személyre szabott gyakorlóvezetés kontaktórák sajátosságából sok olyan személyes információt tud meg a szakoktató, amivel az újrakezdő tanuló magánéletébe, tulajdonságaiba, aktuális élethelyzetébe is némileg bepillantást nyer. Ezeket az információkat természetesen érzékenyen és teljes diszkrécióban kell kezelni az oktatónak. A Semmi Stressz Gyakorló órákon a diszkréció is természetes.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály