Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Autóvezetés újrakezdése idősebb korban

Autóvezetés újrakezdése idősebb korban

 

 Ha több évig esetleg évtizedekig nem vezettünk, akkor gyakorlatilag szinte újrakezdőnek számítunk. Az autóvezetést újrakezdő vezető sokszor nehezebb helyzetben van, mint a jogosítvány utáni kezdő autóvezető, mert a régen megszerzett tudás az eltelt évek alatt és a friss jogsis gyakorló vezetés hiánya miatt szinte teljesen kikophatott.

  • A könnyebbik helyzet, amikor történt autóvezetés gyakorlás saját autóval a vezetői engedély megszerzése után még annak idején. Ilyenkor általában könnyebb dolgunk van, bár minden esetben kérdéses, hogy az autósiskolai tanulmányaink folyamán, milyen ismereteket sajátítottunk el a gyakorlati magán vezetési oktatónktól aki az autósiskolában „B” kategóriás jogosítvány megszerzése céljából oktatott bennünket.
  • Nyilván megszokott lehetett, hogy a jobb egyben utazunk férjünk/feleségünk mellett, akinél soha nem volt kétséges, hogy ki fog vezetni a családi közös nyaralás vagy a hétvégi nagy bevásárlás közben. Sok esetben így telnek el évek, évtizedek és maximum csak utasként szerepelünk a közúti közlekedésben. Aztán változás állhat be az életünkben, ami miatt praktikusabb lenne, ha mi vezetnénk a saját autónkat.

De sajnos időközben az autóvezetési rutinszerzés nélküli évek felettünk is elteltek.

  • Nehezebben tanulhatunk, gyengülhettek a reflexeink, a figyelem megosztásunk is változhatott korunk előrehaladtával.
  • Ezeket figyelembe kell vennünk, amikor úgy döntünk, hogy elkezdjük a gyakorló vezetést, vezetés gyakorlást hosszú kihagyás után.

Ha elhatároztuk tehát, hogy a tettek mezejére lépünk, akkor érdemes lesz ilyenkor is a stresszmentes vezetésoktatást választani.

 Türelmes vezetési oktatóra lesz majd szükségünk, aki a személyre szabott vezetési órákkal és a vezetési önbizalom növelésével segíti a jogsi utáni vezetés újrakezdést, ami nem könnyű feladat.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Csomagok/Árak

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály