Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Tanulási Környezet Fontossága

Tanulási Környezet Fontossága

 

A B kategóriás Vezető Engedély megszerzése kapcsán készüljünk fel rá, hogy sokat kell majd tanulnunk elméleti anyagokat és gyakorlati anyagokat egyaránt.

Bármilyen ismeretszerzési, ismeret rögzítési folyamatról beszélünk, ennek elengedetlen feltétele a feszültségmentes légkör és környezet.

A tanulás folyamata akkor a leghatékonyabb, ha nem vagyunk fáradtak sem fizikailag, sem szellemileg. Nincs rajtunk stressz, nincs rajtunk túlzottan nagy nyomás. Fontos a támogató környezet is, családunk, barátaink, esetleg kollégáink részéről is. Ez pluszban még motivál, inspirál is bennünket a jó eredmények eléréséhez vezető úton.

Ha már benne vagyunk akár tanfolyamon tanuló csoportban vagy otthoni e-learning keretén belül, nem előnyös azon versengeni, hogy ki tanulja meg előbb a leckéket, fejezeteket vagy ki tölti ki gyorsabban a teszteket.

Nincs két egyforma ember a világon! Ez nem csak a külsőre, hanem a belső tulajdonságokra, képességekre is igaz. Nem egyformák a tanulási, információ feldolgozási sebességünk sem, így minden embernek más időmennyiségre van szüksége a jogosítvány megszerzésével kapcsolatos tanulmányai rögzítésére is. Mindenkinek saját és egyedi tempója van a Kresz tanulás, Vezetéselmélet, Műszaki ismeretek tantárgy tanulásánál is.

Ez nem előny, de nem is hátrány, természetes jelenség. A cél a fontos. Az pedig a vezetői engedély megszerzése és az ehhez tartozó tudás elsajátítása megfelelő szinten.

A Forgalmi vezetésnél is nagy szerepe van a támogató, nyugodt környezetnek függetlenül attól, hogy az Autósiskola FótAutósiskola Gödöllő vagy Veresegyház területén található.

 

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek... 

                            Szerző: Pálinkás Mihály