Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Jogsi Előtt

Jogsi előtt

 

A legtöbbünk életében elérkezik az az idő, amikor önállóan szeretnénk közlekedni autóval, menetrendek, megállókban való várakozások, tömegben való zsúfoltság nélkül. Ha meg van az elhatározás, jöhet a keresgélés mérlegelve anyagi helyzetünket, ráfordítható időnket.

Az Autósiskola választás sok féle szempont szerint lehet.

Közel legyen, tömegközlekedéssel könnyen elérhető legyen, rugalmas legyen az ügyintézés készséges az ügyfélszolgálat.

Jogosítványt olcsónB kategóriás jogosítvány akció a legtöbben először az árakat nézzük mennyibe kerülne egy akciós jogsihol a legolcsóbbak a vezetési órák.

Bármilyen hihetetlen is, de nem az ár, amivel érdemes kezdeni, hanem a minőségi oktatás. Nagyon változatos és színes a piac ebben a tekintetben is. Az elméleti képzés területén általában e-learning keretében zajlik a képzés, de vannak iskolák, ahol tartanak tantermi elméleti képzést is. Ezt magunk döntjük el, hogy melyik a számunkra hatékonyabb, kézenfekvőbb, kivitelezhetőbb a hétköznapjainkkal leginkább össze egyeztethetőbb. Az E-Learning által nyújtott kényelem, időbeni beoszthatóság, a bárhonnan, bármikori hozzáférhetőség hatalmas segítséget nyújt rohanó, feladatokkal teli világunkban. 

Ezekért az előnyökért viszont fel kell áldoznunk a tantermi oktatás egyik legnagyobb erényét, a személyes kontaktust, oktatást.

A tantermi oktatásnál sajnos fix időpontokban, időintervallumokban történik a képzés, általában a munkaidő utáni, délutáni időpontokban. Ebben az esetben számolni kell azzal, hogy a megadott helyszínre kell utaznunk. Egész napi munka után a legtöbben fáradtak vagyunk akár fizikailag, akár szellemileg ,tehát nehezebb koncentrálnunk már ebben a napszakban. Viszont mindezek ellenére mégis a személyes kontaktusnak, verbális kommunikációnak az előnyei vitathatatlanok. Lehet, hogy egy két témakörben pontosan a más perspektívából való megvilágítás, elmagyarázás, értelmezés amire szükségünk van a megértéshez vezető úton.

Sikeres Kresz vizsgánk után következik az egyik legfontosabb része az egész vezetéstudás, vezetéstanulás, jogosítvány szerzés folyamatunknak, a Szakoktatónk kiválasztása.

Erről bővebben a : ”Oktatóválasztás” című cikkben olvashatunk.

 

 

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                           Szerző: Pálinkás Mihály