Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Vidéken szereztem B jogsit, félek vezetni a budapesti forgalomban

Vidéken szereztem „B” jogsit, félek a budapesti forgalomban vezetni

 

 Nem mindenki a Budapesten szerez B kategóriás jogosítványt. Rengetegen vidéken teszik le a jogsit, kisebb-nagyobb városokban. Sokesetben csak a jogosítvány megszerzése történik meg a jogsi utáni autóvezetési rutinszerzés sajnos nem. Aztán pár év múlva úgy döntünk vagy az életünk úgy hozza, hogy Budapestre kell költöznünk. Ezzel még nem is volna extra probléma, mert a budapesti közlekedésünk túlnyomó részét praktikusan meg tudjuk oldani BKK tömegközlekedési eszközökkel. Sokesetben sokkal gyorsabban el tudunk jutni metróval, villamossal a kitűzött célunkhoz, mint autóval a budapesti forgalomba, a csúcsidei dugókról nem is beszélve.

3-as Metró Budapesten

 Viszont előfordul, hogy külsőbb kerületbe való költözés után vagy a munkánkhoz kötve mégis autós közlekedéssel kell majd koptatnunk a budapesti utakat akár napi szinten is.

  •  Nagy valószínűséggel intenzívebb forgalomra számíthatunk a budapesti vezetés gyakorlások kapcsán, mint amit anno az autósiskolai gyakorlati órákon, vidéki helyszíneken megtapasztalhattunk tanuló vezető korunkban.
  • Elképzelhető, hogy olyan forgalmi szituációkkal is találkozni fogunk, amivel eddigi vezetéseink során még nem.
  • Villamosok, felüljárók, aluljárók, alagutak, Busz sáv, parkolóházak, stb…

Gyakorló vezetés jogsival Budapesten

 Maga a budapesti helyismeret is nagy jelentőséggel bír, amit a gyakorló vezetési alkalmakon alapszinten el tudunk sajátítani, ha változatos útvonalakon gyakorlunk majd az autóvezetést szakoktatónkkal Budapest útjain.

 Fontos, hogy a jogsi utáni gyakorlóvezetés órákhoz, oktatói engedéllyel rendelkező hivatásos gépjárművezető-szakoktatót válasszunk, mert ez garantálja számunkra a szakmai hozzáértést. Elengedhetetlen a továbbiakban a stresszmentes közeg, támogató légkör és a valóban személyre szabott jogsi utáni vezetés oktatás is a vezetésgyakorlás alkalmain.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/Csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                           Szerző: Pálinkás Mihály