Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Gyakorló vezetés közösségi autómegosztással, autóbérléssel

Gyakorló vezetés közösségi autómegosztással, autóbérléssel

 

 Nagyvárosi lakosként általában tömegközlekedéssel oldjuk meg a városon belüli utazásainkat munkahelyünkre, iskolába, óvodába, bevásárló helyekre, üzletekbe, hiszen javarészt gyorsabban jutunk így el úticélunkhoz, mint autóval a reggeli vagy a délutáni csúcsforgalomban. Ezért nem feltétlen kell tartanunk saját autót.

Gyakorló vezetés jogsi után autóbérléssel

 Viszont vannak időszakok, amikor praktikusabb lenne a saját autóval való közlekedés, de ha ez nem mindennapi tevékenység számunkra, csak néha pár alkalommal fordul elő, valószínűleg nem érdemes vásárolnunk egy saját személyautót ezekre az alkalmakra. A megvásárlása mellett az átíratása, üzemeltetésének a költségei, parkolási költségei, biztosítása, a személyautó műszaki vizsgáztatása, karbantartása is számottevő kiadás számunkra ahhoz képest, amennyit néha-néha használjuk gyakorló vezetés, forgalmi vezetés gyakorlás céljára. Márpedig, ha van jogsink, de nincs autóvezetési gyakorlatunk, vezetési rutinunk, akkor érdemes elindulnunk a gyakorló vezetés rögös útján, mert így tudunk megfelelő gyakorlatot szerezni magunknak a biztonságos autóvezetéshez. Fontos a rendszeresség is a vezetés gyakorlásnál, mert ha sok idő kimarad, akkor megkophat az a kevés gyakorlati tudás is, amit már elsajátítottunk eddig.

 Ha a gyakorló vezetéshez nem szeretnénk beruházni, fenntartani, üzemeltetni egy saját autót, akkor jó megoldás lehet a forgalmi vezetés gyakorlására a közösségi autómegosztás, közösségi autóbérlés is.

Vezetés gyakorlás közösségi autóbérléssel

Sok cég foglalkozik közösségi autózással Budapesten is.

  • Bérelhetünk magánemberektől személyautót és bérelhetünk cégektől akár mobilos alkalmazások segítségével rugalmas feltételekkel, számunkra praktikus, átlátható, választható helyszíneken is.
  • Több szolgáltatónál már az adott mobil alkalmazásba belépve láthatjuk is az épp elérhető, igénybe vehető autókat parkolási/átvételi helyük szerint.
  • Nagyon hasznos lehet, hogy nem csak 1-2 napra vehetjük igénybe a közösségi autózás keretein belül a bérelhető autót, hanem akár pár órára is.
  • Választhatunk manuális váltós autót, ha a sebességváltás gyakorlása is fő szempontunk, hogy ne jöjjünk ki a manuális váltás gyakorlatából. Aki az automata váltós gyakorló vezetést kedveli inkább, arra is több típusú, méretű autóból tudunk válogatni.
  • Aki az újdonságokat szeretné megismerni, annak egy nagy lehetőség lehet a teljesen elektromos üzemű autó is, ami szintén több cégnél is elérhető a közösségi autóbérlés keretein belül.
  • Így nagyobb tőke befektetése nélkül is bepillantást, vezetési rutint nyerhetünk az elektromos autók világába.

 Érdemes átgondolni tehát a jogsi utáni gyakorló vezetéseket bérelt autóval is, ha nem szeretnénk rögtön nagyobb összegeket költeni a saját autó megvételére, üzemeltetésére.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                           Szerző: Pálinkás Mihály