Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Jogsi utáni gyakorló vezetés fontossága

Jogsi utáni gyakorló vezetés fontossága

 

Mai modern világunk szinte elképzelhetetlen lenne autók nélkül. Gondoljunk csak bele például munkáink, munkafeladatunk különbözőségeibe napi szinten. Rengeteg foglalkozáshoz illetve hivatáshoz elengedhetetlen a B kategóriás jogosítvány manapság.

Az áruszállítás tekintetében lehetetlen lenne megoldani az áru továbbítását a raktárakból az áruházak, üzletek, piacok felé tömegközlekedéssel mind időben, mind fizikailag. Valószínűleg egy területi képviselő vagy egy manager sem tudna tömegközlekedéssel, vonattal, autóbusszal közlekedve megfelelő időben és minőségben elvégezni a munkáját. Csak azért, mert Frissjogsija van és még nem csinált GYAKORLÓ VEZETÉSt SAJÁT AUTÓVAL  és nem szerzett még AUTÓVEZETÉSI RUTINt.

A munkaidőn kívüli időkben is megjeleni a jogosítvány utáni vezetés gyakorlás fontossága.

  • Ha kezdő vezetői engedély birtokosai vagyunk és merek vezetni, akkor akár a bevásárlásnál is nagy hasznát vesszük. Már a megvett áruk hazaszállítása is egy rémegyszerű feladat lesz a tömegközlekedéssel illetve gyalog cipekedéssel megfűszerezett eddigi utjainkhoz képest. Nem kell megkérni senki, hogy vigyen el szívességből a bevásárló központba, várjon ránk esetleg és még vigyen is haza, mert VAN JOGSIM, DE NINCS GYAKORLATOM és NEM MEREK VEZETNI SAJÁT AUTÓVAL. Arról nem beszélve, hogy szakadó esőben sem kellemes a busz-vonat megállójához sétállni, esetleg bőrig ázva megérkezni úti célunkhoz.
  • Viszont autót vezetni, csak a megfelelő vezetési tudás birtokában érdemes. egy-egy rossz manőver, megfelelő irányjelzés hiánya kanyarodás, pakolás előtt, rossz technikai kezelés hatalmas károkat okozhat környezetünkben és akár a testi épséget is veszélyeztetheti.

Ha nincs meg ez a vezetési rutin, akkor igénybe vehetjük a GYAKORLÓ VEZETÉS OKTATÓVAL szolgáltatást is a megfelelő vezetési gyakorlat megszerzésecéljából.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály