Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Hány óra vezetés gyakorlás kell nekem?

Hány óra vezetés gyakorlás kell nekem?

 

  Ez attól is függ, hogy milyen szinten tudtad elsajátítani az autósiskolai vezetés gyakorlati órákon a járműkezelést és mennyire tudod alkalmazni gyakorlatban a megszerzett KRESZ tudásodat.

Lehet, hogy elég lesz például négy vezetés gyakorlás óra, de lehet ez a szám jóval több is. Nagyban függ az egyéni képességeidtől is. Mint ahogy nincs két egyforma ember, így nincs két azonos tanulási képesség sem. Ha már megvan a jogsim, de nem megy a vezetés, akkor érdemes a vezetés gyakorlás órákat választani.

  •  Fontos, hogy az autóvezetési órák megfelelően legyenek felépítve a tanulási képességeidhez igazodva, a gyakorló vezetés személyre szabva, ezzel csökkenthetőek a forgalmi gyakorló óraszámok a magán vezetési oktatóval. A gépjárművezető szakoktató személye talán a legmeghatározóbb a jogsi utáni kezdő vezetők rutinszerzésénél.
  •  Mindenképpen olyan szakoktatót válasszunk, akivel megfelelően össze tudunk hangolódni. Ez hamar kiderül az első vezetés gyakorlás órán már számunkra. Ha bizonytalanak vagyunk az oktató kérdésében, akkor érdemes egy próbaórával kezdeni az autóvezetési rutinszerzésünk folyamatát.
  •  A próbaóra után már alighanem el tudjuk dönteni, hogy ő lesz a számunkra megfelelő szakoktató vagy sem. Mindenképpen jó gondolatokkal, érzésekkel kellene a próbaóra végére érnünk ahhoz, hogy motiváltak legyünk a következő vezetési órára is. 

  Mindenképpen érdemes a stresszmentes vezetés gyakorlás órákat választani kezdőként vagy újrakezdő autóvezetőként is. A Semmi Stressz vezetés oktatás a jogsi utáni stresszmentes gyakorló vezetési órák védjegye.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály