Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Félek az autóban

Félek az autóban!

 

Nagy valószínűséggel mindenkinek van legalább egy valaki az ismerősei közt, akinek van jogosítványa, de már az önálló vezetés gondolatától is retteg. Inkább utazik tömegközlekedéssel, taxizik vagy sétál inkább az úti céljához. Egyféle szorongásként éli meg az autóvezetést, nem pedig élményként. Ez lehet saját belső tulajdonságok miatt, de lehet ijedség, rossz beidegződés, negatív élmény, a jogosítvány előtti vezetésoktatás nem megfelelő hangulata, oktató-tanuló közötti bizalom kialakulásának a hiánya miatt is. Elképzelhető, hogy túl akarunk lenni Gyorsan a Jogosítványon, de nem tanuljuk meg megfelelően a szükséges ismereteket.

Ennek az okait mindenképpen ki kell deríteni, felszínre kell hozni ahhoz, hogy meg tudjuk érteni a miérteket, illetve tudjuk ezt orvosolni, megfelelő irányba terelni a gondolkodást a vezetéssel kapcsolatban, mert csak így lehet hatékonyan a tudást átadni, elsajátítani.

A szakszerű jogosítvány utáni vezetésoktatás mérföldkő lehet, az önálló vezetés céljának elérésében, mind jó, mind rossz értelemben. Tehát fontos a megfelelő szakember kiválasztása, hogy hasznos és értékes legyen számunkra az oktatás, ne pedig csak haszontalan időtöltés.

Mindenképp létfontosságú a nyugodt, stresszmentes, támogató környezet a számára, hogy az eddigi félelmeit, kétségeit le tudja küzdeni, ami igen nehéz feladat. Így nyílik lehetőség arra, hogy egy új perspektívából szemlélje, remélhetőleg jobb hangulatban élje meg a kezdőjogsis tanuló magát a vezetést, mint amit eddig megszokott. Ezáltal egy félig idegen, de félig mégis ismert közegbe kerül, ami új területeket nyithat meg számára a tanulás folyamatában. Innen már el lehet kezdeni a tudás egymásra építését fokozatosan lépésről-lépésre.

A személyre szabott gyakorlóvezetések során a tanuló sikerélményként fogja megélni az egyes manővereket, a forgalmi vezetés egyes szituációit, kialakul fokozatosan benne a feladat megoldás iránti igény.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Árak/csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály