Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Exkluzív gyakorló vezetés

Exkluzív gyakorló vezetés

 

  Napjainkban több szolgáltatás közül válogathatunk, ha jogsosítvány utáni gyakorló vezetésre van szükségünk. A különböző szolgáltatások minősége, ára és eredményessége eltérő lehet, szakmai felkészültség, információ átadás és tanítási képesség tekintetében is. Fontos, hogy legyen több járműkategóriából is vezetési tapasztalata a HIVATÁSOS GÉPJÁRMŰVEZETŐ-SZAKOKTATÓnknak.

  • Megfelelő vezetési tapasztalat nélkül, például egy motorkerékpár tulajdonságait, gyorsulását, manőverezési képességeit nehezen lehet elmagyarázni a személyes megtapasztalás hiányában.
  • Hasonló a helyzet a nagykategóriás járművekkel kapcsolatban is. A hatalmas holttereinek veszélye, kanyarodási helyigénye, a rakományától is nagymértékben változó kezelhetősége, stabilitása mind-mind fontos tulajdonságok. 
  • Ezekkel nekünk, mint személyautó vezetőknek is bizonyos mértékben tisztában kell lennünk a balesetmentes autóvezetésünk érdekében, hiszen sokszor együtt közlekedünk velük.

A másik fontos szempont az oktató autó, amivel majd gyakorolni fogunk vezetési óráink során.

Toyota exkluzív vezetés gyakorló autó

 Egy újabb típusú, pár éves középkategóriájú autó már a gyakorló-vezetési órák kezdetétől merőben más komfortérzetet, biztonságérzetet, az autóvezetés könnyebb elsajátíthatóságát hordozza magában. Pontos, nem elhasználódott manuális váltója, könnyen benyomható kuplungpedálja, elektromosan állítható külső visszapillantó tükrei, légkondija, tolatókamerája sok-sok szempontból megkönnyítheti nekünk ezeket a sokszor Stresszel társuló újrakezdési vezetési órákat. Kezelhetősége, komfortja más vezetési élményt, minőséget nyújthat nekünk, mint egy régebbi, esetleg szebb időket is látott társa.

Gyakorló taniuló autó

  Ha az autóvezetés újrakezdésén hezitálunk, mindenképpen mérlegeljük a ezeket a szempontokat is! Olyan helyet érdemes választanunk, ahol a magán vezetési oktatónk mind a szakmai felkészültségében, mind az általa biztosított oktatóautó minőségében, igényességében nem találunk kifogást.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet igényes környezetben, Okleveles Gépjárművezető-Szakoktatóval!

Csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály