Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Autóvezetés újratanulása cégautó érkezése miatt

Autóvezetés újratanulása cégautó érkezése miatt

 

  Vannak olyan munkahelyek, ahol nem sofőrként dolgozva is munkánk szerves része az autóvezetés is. Ez lehet egy területi képviselői állás vagy akár egy ügyintézői munka is, ahol szükséges a mobilitás. Sokszor a területi képviselő egy napon több kereskedelmi partnert is meglátogat. Ez adott esetben napi többszáz kilométer forgalmi vezetést, városi vezetést, autópályás vezetést is jelenthet, amit a megfelelő vezetési rutin, járműkezelési ismeretek nélkül lehetetlen küldetés lenne megfelelően végrehajtani.

Vezetésgyakorlás jogsival közúton

 Az ügyintézői munkakörben is hasonló a szituáció. Hivatali ügyintézések tömbkelege akár napi szinten. Általában nagyrészt ezek városi vezetéssel párosulnak. Ha elindulunk autónkkal, akkor nyilván előbb-utóbb le is kellene parkolni vele. Ez szintén nem egyszerű feladat, ha rég nem vezettem vagy esetleg ezek a parkolási ismereteink idővel megkoptak, kikoptam.  A munkahely erre a célra szokott biztosítani a cég által üzemeltetett autót, amit nekünk kellene vezetni a városi forgalomban.

Jogsi utáni gyakorlóvezetés Budapesten

  •  Általában egy-egy ilyen pozíció megpályázásának a gondolatmenetekor kerül felszínre, hogy ugyan van jogsim, de nincs rutinom. Előkerül a porosodó, vezetési gyakorlat nélküli jogsi és jöhet a kétségbe esés, hogy miként tudnék záros határidőn belül gyakorló vezetés órákat venni és ezáltal megfelelő vezetési gyakorlatot szerezni, mivel az álláshoz az autóvezetési tudás feltétlenül szükséges volna.
  • Nem lenne előnyös, ha az autó átvételét követően még a cég telephelyéről sem tudnánk kihajtani problémamentesen.

  Ilyenkor érdemes keresnünk egy gyakorló vezetéssel foglalkozó, végzettséggel és azonosítóval rendelkező hivatásos gépjárművezető-szakoktatót, közlekedési szakembert, ami a szakmai hozzáértést biztosítja számunkra mind a tanácsadásnál, mind a vezetés gyakorlás órákon. Fontos, hogy a jogsi utáni gyakorló vezetés stresszmentes közegben történjen és valóban személyre szabottak legyenek a forgalmi vezetési órák, hiszen így lehet a leghatékonyabban gyakorloni a vezetést és elvárható eredményeket elérni.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

csomagok/árak

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                           Szerző: Pálinkás Mihály