Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Eszti és a gyakorló vezetés

Eszter

  A jogosítvány megszerzése után nem rendelkezett saját autóval és nem is volt szüksége az önálló autóvezetésre. Ezért a frissjogsi gyakorlatilag félre lett téve, anélkül, hogy több vezetési rutint szerzett volna. Teltek az évek sem a munka miatt, sem egyéb okokból nem gyakorolta a vezetést ezekben az években. Az autósiskolai gyakorlativezetések által megszerzett tudás egy része szép lassan kikopott és nem érezte, hogy készen állna az önálló autóvezetésre a főváros sűrű forgalmában. Ebből adódóan kereste meg a Semmi Stressz vezetés gyakorlást és választotta a jogsi utáni stresszmentes gyakorlóórákat.

Gyakorlóvezetés Budapesten Eszterrel

  Kezdetekben valóban át kellett venni újra az alapokat, gyakorolni a járműkezelés technikáit, más megvilágításból is, de szépen alakult a vezetés alkalomról-alkalomra. A forgalmi vezetés gyakorlás sem volt zökkenőmentes eleinte, de mára már ügyesen és biztonságosan vezet mind a városi forgalomban, mind a közúton, autóúton, autópályán.

Autóvezetés gyakorlása vidéki úton

  Már előre meg lett véve részéről a saját autó motivációként, úgyhogy az oktatóautós gyakorló vezetések és a megfelelő vezetési rutin megszerzése után következhetett számára is a vezetés gyakorlás saját autóval. Egy kisebb méretű városi „csajos” autóra esett a választása. Nyilván sok tekintetben másabb volt a saját autó, mint az oktatóautó, amit addigra már megszokott. Kis gyakorlás után viszont már ezt a kis városi autót is magabiztosan, biztonságosan terelgeti az utakon. A parkolásokat is kellett gyakorolnunk az új autóval, de mivel már parkolgattunk az oktatóautóval is többféleképpen, így az ott felfrissített tudást ügyesen tudta átültetni az egy-két számmal kisebb városi rakétájába.

Mindig sikerélmény látni, hogy honnan kezdtük a gyakorló vezetés órákat és hová jutottunk el.

 

 Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

Csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...