Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Egy kismama rutinszerzésének a története

Egy kismama rutinszerzésének a története

 

 Egy gyermekes anyukaként  tavaly elérkezettnek látta az időt, hogy megszerezze a „B” kategóriás jogosítványt. Annak rendje-módja szerint beiratkozott egy autósiskolába, ahol a sikeres KRESZ vizsga után jöhetett a gyakorlati vezetés oktatás. Eleinte akadozva, de annál lelkesebben vette az akadályokat, új ismereteket megfelelően elsajátítva és ezeket a városi forgalomban, illetve az autópályán, autóúton helyesen alkalmazva vezette az oktatóautót. Brigitta a gyakorlati vezetési órák végeztével aztán sikeres forgalmi vizsgát tett és kis idő múlva már meg is kapta a plasztik kártyás vezetői engedélyét.

gyakorló vezetés autópályán Brigittával

 De nem ez volt akkoriban a legnagyobb esemény a család életében. Mint kiderült, már úton volt a pocakban a második gyermek. Az áldott állapot miatt nem gyakorolta a vezetést a jogsi megszerzése után, inkább a párja látta el a családban a sofőr szerepet. Így Brigi számára elmaradt a friss jogsis rutinszerzés és egy viszonylag rövid időre a fiókba került a frissen megszerzett „B” kategóriás jogosítvány. Megszületett a legkisebb trónörökös is időközben, a háziasszonyi és anyai teendők is sokasodtak. Bevásárlások, napi rutinok, gyermekorvoshoz, védőnőhöz utazgatás is nehézkessé vált számára két gyermekkel, tömegközlekedéssel. Tehát idejét látta feleleveníteni az autósiskolában a jogosítvány megszerzésénél tanultakat és hasznát venni a vezetői engedélyének. Brigi is a Semmi Stressz vezetés gyakorlást választotta. 

vezetésgyakorlás Brigivel Budapesten

 Pár óra gyakorló vezetéssel már vissza is zökkent a régi kerékvágásba az oktatóautóban. Jól mentek a merőleges parkolások, párhuzamos parkolás gyakorlások, városi forgalomban történő vezetés gyakorlások. Aztán az ő autójába átülve, folytatódtak a gyakorló vezetések saját autóval. Ma már önállóan el tudja vinni a gyerkőcöket, meg tudja oldani a bevásárlásokat, akkor is, ha a párja munkában van éppen.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...