Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

A vezetés újrakezdése Enikőnél

A vezetés újrakezdése Enikőnél

 

 Budapesti lakosként a jogsi után elmaradtak az önálló autóvezetések, mert praktikusabb volt számára sokesetben a tömegközlekedés. Ez érthető is, hiszen a reggeli és a délutáni csúcsban, sokszor nem a leggyorsabb közlekedési eszköz a saját autó. A másik ok, ami miatt elmaradtak a jogosítvány utáni gyakorló órák a saját autó tárolása, parkoltatása. Így teltek-múltak az évek és szépen lassan kikopott az autósiskolai vezetési órák által megszerzett vezetési rutin, járműkezelési és közlekedési ismeretek, annak idején elsajátított tudás egy része. Bővült a család egy gyermekkel mindenki örömére. A praktikus a budapesti kis lakás, immár a három tagú családnak kezdett szűkös lenni, így a kertes ház vásárlása került a következő cél kitűzéseként. A család választása egy újépítésű, kellemes környezetben lévő családi házra esett az agglomerációban. Meg is történtek az adás-vételek és kis idő múlva az átköltözés is, az immár jóval nagyobb, tágasabb otthonukba.

 Viszont felmerültek új helyzetek is a közlekedéssel kapcsolatban. Aránylag távol helyezkedett el a z új ingatlan a tömegközlekedéstől az eddig megszokotthoz képest. A járatok nagyságrendekkel ritkábban jártak és a megállók is 10-20perc gyaloglásra voltak tőlük, ami egy pici gyermekkel nem a legegyszerűbb feladat hetente több alkalommal. A bevásárlásokról, cipekedésekről nem is beszélve.

 

Vezetés újrakezdése hosszú kihagyás után Enikővel

Ekkor került elő a régi, de mégis friss jogsi a fiókból. Hamar kiderült, hogy egyedül nem fog menni az autóvezetés újrakezdése, mindenképpen szükséges lesz gyakorló vezetés órák vételére oktatóautóval és később a vezetés gyakorlás saját autóval. Enikő is a  stresszmentes forgalmi vezetési órákat választotta  Budapesten és az agglomerációban. El is kezdődtek Enikővel a gyakorló vezetések, járműkezelési ismeretek frissítése, gyakorlása. A gyakorló vezetés saját autóval is egész szépen haladt és ki is alakult benne a magabiztos autóvezetési rutin, amit persze nem szabad folyamatos vezetés gyakorlás nélkül hagyni.

Ma már ő is magabiztosan, önállóan hajtja végre a bevásárlásokat, gyermek logisztikázását, ügyintézéseket és a napi teendőit, amihez szükségessé vált számára a kiköltözés által az autóvezetés adta rugalmasság, mobilitás.

 Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet! 

Csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...