Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Vezetés Egyedül

 

 A jogosítvány megszerzése után elkezdhetjük építeni, csiszolgatni az autósiskolás tanulmányaink alatt megszerzett autóvezetési tudásunkat. Fontos leszögezni, hogy bár a vezetői engedélyünket megszereztük a sikeres elméleti és gyakorlati vizsgánk teljesítésével, a vezetési rutinunk viszont még általában kezdetleges. Mielőtt a friss jogsinkkal egyedül nyakunkba vennénk a világot, ezt mindenképpen érdemes szem előtt tartani.

Kezdő autóvezetés friss jogsival

  • A kezdetekben praktikus egy olyan barátot, családtagot beültetni magunk mellé, aki régóta rendelkezik jogsival és rendszeresen, akár napi szinten vezet stressz és balesetmentesen.
  • Mindenképpen olyan segítséget válasszunk a gyakorló-vezetéshez, akinek adunk a szavára, elfogadjuk a segítő tanácsait, javaslatait az autóvezetéssel kapcsolatban.
  • A segítőnk részéről a türelem is alapfeltétel, hiszen még gyerek cipőben járunk az önálló autóvezetésünk tekintetében. Érdemes lépésről-lépésre kezdeni a gyakorló órákat.

Ha nincs lehetőségünk ezt megoldani, vagy egyszerűen nem vezetnek ezek a gyakorlások kellő eredményre, akkor érdemes hivatásos gépjárművezető-szakoktatót keresnünk erre a célra. Ne feledjük, az autóvezetés hatalmas felelősséggel is jár. Egy rossz döntéssel, figyelmetlenséggel akár balesetet is tudunk okozni, ami az anyagi károk mellett személyi sérüléseket is járhat!

Autó baleset

Egy szakképzett magán vezetés-oktató fel tudja mérni az esetleges hiányosságokat, gyakorlást igénylő elemeket.  Össze tud állítani egy személyre szabott vezetés gyakorlást, ami számunkra nagy valószínűséggel a leghatékonyabb lesz. Fontos, hogy szakoktatói végzettséggel és képesítéssel rendelkező oktatónk legyen, hiszen ez garantálja számunkra a kellő szakmaiságot és az oktatás, gyakorló vezetés megfelelő minőségét.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály