Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu   Hétfő - Péntek 8.00-18.00  Szombat 8.00-14.00 
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

Van jogsim,de nincs gyakorlatom

Van jogsim, de nincs gyakorlatom

 

 Felpörgött világunk egyik szinte nélkülözhetetlen eleme a mobilitásunk miatt a jogsi utáni biztonságos autóvezetés. Mivel különbözőek vagyunk, mindenkinek más-más időt vesz igénybe ezen tudások elsajátítása az autósiskolai gyakorlati órák, gyakorló-vezetések alatt. Ezen idők, órák mennyisége az egyedi adottságtól, tanulékonyságtól, a tanultak gyakorlatban történő helyes alkalmazásától nagymértékben függenek. Gondoljunk csak bele iskolai tanulmányainkba, egy osztályban lévő tanulói képességkülönbségekbe.

  • Ha kellően sikerült felkészülnünk a forgalmi vizsgánkra és sikeresen teljesítettük is azt, akkor várhatjuk a frissjogsi megérkeztét. Az első időkben érdemes gyakorló-vezetés, vezetés gyakorlás keretein belül rászánni néhány órát a forgalmi vezetésre szakképzett vezetésoktatóval, legyen az a jogosítvány B kategória vagy  A kategória.
  • Meg kell ismernünk, szoknunk a saját járművünket is a jogosítvány után megkezdett vezetés gyakorlás alkalmával, amiben sokat tud számunkra segíteni a szakképzett vezetésoktató mielőtt megtörténne az önálló  Autóvezetés Saját Autóval.
  • Sok dologban eltérnek egymástól a különböző személyautók is. Vannak sportosabb kivitelűek, kisebb városi autók, családi kombik és egyterűek, SUV-k, stb…A különböző kialakításuk, vezethetőségi tulajdonságuk és a közlekedésbiztonság miatt is kellőképpen ismernünk kell a saját autónkat minden szempontból.

Ha van jogsim, de nincs gyakorlatom, akkor nyilván ez nem könnyű feladat. Nem érdemes elfelejtenünk, attól hogy van már Vezetői Engedélyünk a megfelelő vezetési rutin szerzés még csak most fog kezdődni számunkra. Tulajdonképpen még Jogsi Utáni kezdők, frissjogsival rendelkező kezdő autóvezetők vagyunk.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

 Árak/csomagok

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály