Tel: +36 20 273 05 54 | ✉ info@vezetesguru.hu  Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00  Szombat 8:00-14.00
A
  • KATEGÓRIA
B
  • KATEGÓRIA
C
  • KATEGÓRIA
J
  • JOGSI UTÁN

B kategóriás jogosítványnál is fontos a biztonságos vezetés

B kategóriás jogosítványnál is fontos a biztonságos vezetés

 

 

A „B jogosítvány” megszerzésével egyidejűleg nagy lépést teszünk életünkben az önállóságunk felé. A biztonságos közlekedés minden résztvevő szempontjából létfontosságú.

Amikor a volán mögé ülünk, akár kezdő jogsis rutinszerzés szempontjából, akár csak GYAKORLÓ-VEZETÉS miatt vagy biztonságos VEZETÉS-GYAKORLÁS végett a fő célunk mindig ugyanaz. El szeretnénk jutni épségben „A” pontból „B” pontba.

  • Ezt a tényt nagyon fontos szem előtt tartani az utunk során és ennek szellemében közlekedni az utakon, amit ehhez a célhoz igénybe veszünk. A két végpont közötti közlekedésünket pedig ennek megfelelő higgadtsággal, átgondoltsággal, minél stresszmentesebb gondolkodásmóddal érdemes végre hajtanunk.
  • Nem érdemes kapkodnunk, rohannunk, mert sokkal kevesebb idő fog jutni az előttünk álló, kialakuló szituációk és közlekedési helyzetek értelmezésére, átgondolására. A figyelemmegosztás gyakorlásával is nagy lépést teszünk a helyes autóvezetési képességeink fejlesztéséhez vezető utunkon. Megfelelő körültekintéssel, időben történő tájékozódással, odafigyeléssel számos baleset elkerülhető lenne!
  • A biztonságos autóvezetés is hozzátartozik az egészségmegőrző gondolkodáshoz a mindennapjaink során. 

Ennek a vezetési gondolkodásnak a kialakításában, lényegének és praktikusságának a megértésében, elsajátításában nyújt segítséget a Semmi Stressz vezetésoktatási módszer, ami akár jogsi előtti akár JOGOSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐKNEK is nagy segítség lehet. Az előrelátó gondolkodásmódnak, kellőképpen előre megfontolt és annak megfelelően kivitelezett manővereknek, kívülről is kiszámítható autómozgásnak megkérdőjelezhetetlen szerepe van a baleset-megelőzésben a jogsi után vezetési órák és az önálló autóvezetésünk során is a későbbiekben.

 

Kezdd el te is a stresszmentes, személyre szabott gyakorló vezetésedet!

 Csomagok/árak

 

Semmi Stressz Vezetés oktatás

Vezetés gyakorlás, gyakorló vezetés

jogsis kezdőknek, újrakezdőknek...

                            Szerző: Pálinkás Mihály